De vakkenwand in mijn werkkamer

In mijn vorige blog deelde ik met jullie de ene zijde van mijn werkkamer. Vandaag laat ik jullie de andere zijde van mijn werkkamer zien. Op een zondagavond keek ik naar het programma ‘zelf aan de slag’ van vtwonen. In deze aflevering is te zien hoe ze een vakkenwand maken en gebruiken als hoofdbord van een bed. Wat een leuk idee! Hier wilde ik iets mee doen.vakkenwand-tanja-van-hoogdalem

Met behulp van deze werktekening van Karwei ging ik in mijn werkkamer aan de slag. Je hoeft helemaal geen ervaren klusser te zijn om deze vakkenwand te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn vuren latten en wat gereedschap. Tot slot een likje verf en je vakkenwand is klaar! Ik maakte de vakkenwand alleen, maar een extra paar handen is wel aan te raden. werkkamer-vakkenwand-tanja-van-hoogdalemstyling-werkkamer-tanja-van-hoogdalem styling-vakkenwand3-tanja-van-hoogdalemcollage-vakkenwand-tanja-vanhoogdalem

De vakkenwand is de ideale plek om uitgebreid te stylen. Momenteel hangen de leuke kaarten van Barbara Decré aan de muur. Ik ken Barbara via instagram. Ze maakt prachtige foto’s en beide delen we een liefde: de Shiba inu! Haar Shiba staat ook afgebeeld op één van de kaarten. Is hij niet schattig?! De metalen letter is uit de webshop van Stoer metaal. De rozenbottel maakt het herfstige plaatje compleet.

Heb je nog vragen over hoe ik mijn vakkenwand gemaakt heb? Stel ze gerust!

Liefs, Tanja

BewarenBewaren

19 Comments

 1. Hi Tanja!
  Wat tof dat je je eigen blog bent begonnen! Vind hem heel mooi! En fijn om nóg meer van je prachtige foto’s te kunnen bekijken! Liefs Sandra (koseligblog)

  • Tanja Reply

   Wat lief van je! Leuk dat je even een berichtje achterlaat! Liefs, Tanja

 2. Woow wat moooi lieverd..superr leuk blogje..erg leuk om te lezen..onwijs leuk dat je nu ook blogt..iets wat ook in de planning zit bij mij..prachtige foto’s!!!
  Dikke Kus Sharita

  • Tanja Reply

   Dank je wel lieve Sharita! En leuk dat je ook plannen hebt!! Liefs, Tanja

 3. Wauw, wat een prachtige blog.. Je logo, je laat out.. en je foto’s zijn ook super mooi! Goed bezig! Liefs, Jet

 4. b-leef /Lydia Reply

  Super meid ! Heerlijk om wat meer van je mooie huis op deze blog te gaan zien. Heel veel plezier met het schrijven.

 5. Supermooie blog, Tanja! Mooie stijl. Hartstikke goed gedaan!
  Liefs, Annelies

  • Tanja Reply

   Dank je wel Annelies! Erg leuk om mee bezig te zien! :) Liefs, Tanja

  • Tanja Reply

   Wat leuk je reactie, dank je wel! Benieuwd naar die van jou! :) Liefs, Tanja

 6. Hoi Tanja,
  Wat is je vakkenwand toch gaaf!! En je hebt er prachtige foto’s van gemaakt! Ik ben fan :-) en bewaar het idee van de vakkenwand zeker voor mijn volgende huis. Ook erg knap dat je hem helemaal zelf hebt gemaakt! Super gedaan!
  Liefs Judith (miss_juud)

Leave A Reply

Navigate