DIY ideeën voor de hal

Een nieuwe DIY in de hal! Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe DIY projectjes te verzinnen voor in huis. In een vorige blog deelde ik met jullie al de zelfgemaakte vakkenwand in mijn werkkamer. Deze keer wilde ik iets voor in de hal. Op de website van vtwonen zag ik een leuk idee voorbij komen, namelijk lades aan de muur. Ideaal in de hal voor bijvoorbeeld het opbergen van sjaals en wanten.

hal-lades-aan-muur-tanja-van-hoogdalemZo gezegd zo gedaan. Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb dan moet het ook direct gebeuren, herkenbaar? :) Op marktplaats ging ik op zoek naar oude lades. Eenmaal gevonden ging ik met een kwast en een blik witte verf aan de slag.

Bij de webshop Olive & Mint bestelde ik mooie leren handgreepjes. Deze zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. De handgrepen geven gelijk een stoere look aan de lades! Ik koos voor de witte variant. Naast de leren handgreepjes verkopen ze nog veel meer mooie spullen. Ook voor eigen ontwerp van bijvoorbeeld een geboortekaartje kun je bij hun terecht.hal-styling-lades-tanja-van-hoogdalemNaast de lades hangt er ook nog een sleutelhouder van Wohood aan de muur. Deze design sleutelhouder is gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam gekapte Europese bossen. Op de vloer liggen Portugese tegeltjes.hal-styling-lades-2-tanja-van-hoogdalemDe hal vind ik een belangrijke ruimte in huis. Het is de eerste plek waar je binnenkomt na bijvoorbeeld een dag werken. Het is dus fijn als je je gelijk thuis voelt!hal-kapstok-tanja-van-hoogdalem

De kapstok maakten we zelf met steigerbuizen van de Karwei. Je kunt er allemaal losse onderdelen kopen en zo je eigen kapstok vormgeven. Ideaal voor ons nisje in de hal. Lekker stoer en praktisch! hal-styling-tanja-van-hoogdalemVanuit onze slaapkamer kijken we zo de hal in. Het bankje kocht ik ongeveer een jaar geleden op een plaatselijke rommelmarkt voor slechts 2 euro! Uiteraard kreeg ook deze weer een likje verf. De kaartjes op het magneetbord wissel ik elk seizoen weer af. Zo leuk om te doen! De lambrisering op de muur verfde ik in de kleur grijs, Cyber van Histor. De wandhaken zijn van HK living.hal-moodboard-tanja-van-hoogdalem

Wat vinden jullie van mijn DIY projectje in de hal?

Liefs, Tanja

BewarenBewaren

BewarenBewaren

18 reacties

 1. Oh heel leuk!! Ik vind de hal ook belangrijk maar ook wel lastig!
  Dit is wel een goed idee.

  • Dank je wel! Is ook echt een aanrader! Super makkelijk te maken en het staat gelijk heel leuk :)

  • Hi Wendy,

   Het bankje heb ik op de rommelmarkt gevonden voor 2 euro en zelf een likje verf gegeven! Maar je kunt zelf natuurlijk ook zoiets maken :).

 2. Pingback: FEEL | AAN DE GANG | Tintje Lichter

 3. Harmke westerink Reageer

  Hoi Tanja! Wat een mooie stijl heb jij! Wauw😍 heb je onder je kapstok ook een bankje? Erg Mooi! Groetjes Harmke

Geef een reactie

Navigeer