Een kijkje in de slaapkamer

Onze slaapkamer bevindt zich op de begane grond en grenst aan de tuin. Door de grote schuifpui hebben we veel licht in de slaapkamer, zo fijn! Daarnaast hebben we een grote inloopkast en zeg nou zelf; welk vrouwenhart gaat hier niet sneller van kloppen?! :).slaapkamer-styling4-tanja-van-hoogdalem

Het lampje en het spiegeltje aan de muur kocht ik bij loods5, één van mijn favoriete winkels. De kaartjes zijn van Sukha Amsterdam. Ik vind de teksten zo leuk!

Jij mag altijd Met je hoofd vol wens Bij mij komen liggen Hier ben je vrij Want ik trek geen grens Tussen dag en nacht Dromen mag Altijd bij mij Ook overdag – Sukha

slaapkamer-styling2-tanja-van-hoogdalemDe ladder naast het bed maakte ik zelf met takken uit het bos. Een makkelijke en leuke DIY! Eerst zaag je de takken op maat. Vervolgens bind je de treden vast met stevig touw. Door wat grijze verf te verdunnen met water krijg je een natuurlijk effect. De houtstructuur is zo nog goed te zien. Een ideale plek om bijvoorbeeld een mooi kledingstuk te showen! Al denkt manlief daar anders over (lees een ideale ‘dumpplek’ ;)).slaapkamer-styling1-tanja-van-hoogdalem

De berkentak kocht ik bij een plaatselijke bloemist. De rieten mand op de grond komt uit de webwinkel westwing.nl. De ronde spiegel op de sidetable kocht ik bij de kringloopwinkel en geeft een leuke weerspiegeling. Het behangetje op de muur is van Art of Living. Het printje geeft sfeer aan de slaapkamer maar is toch ook rustig, precies wat bij mij past! :)slaapkamer-styling4-1-tanja-van-hoogdalem
slaapkamer-styling3-tanja-van-hoogdalem

Zoals je ziet hebben wij veel spiegels in de slaapkamer. Niet alleen om mezelf op te tutten ;). Spiegels zorgen ervoor dat het licht reflecteert en dat de ruimte groter lijkt. Ook zorgt het voor leuke weerspiegelingen zoals je hierboven ziet. Een echte aanrader dus!slaapkamer-collage-tanja-van-hoogdalem

slaapkamer-styling-tanja-van-hoogdalem

De groene kussentjes op het bed zijn van loods 5. Echt een gevaarlijke winkel om bij in de buurt te wonen! De vogelslinger kocht ik een tijd geleden bij quip&Co, een (web)winkel met industriële meubelen, lampen en accessoires. Het plaid kocht ik bij Sissy-Boy Homeland en geeft samen met het vachtje een warme uitstraling aan de slaapkamer.slaapkamer-sidetable5-tanja-van-hoogdalem

Wat vinden jullie van onze slaapkamer?

Liefs, Tanja

14 Comments

  • Tanja Reply

   Wat leuk om te horen dat ik je geïnspireerd heb! :) Altijd fijn om weer wat te veranderen in huis he? Jij ook een fijn weekend! Liefs, Tanja

 1. Net zo mooi als het vorige. Geweldig meid. Kan niet wachten op wat er nog meer gaat komen.

 2. Waauw Tanja! Prachtig en leuk geschreven! Echt verliefd op jullie huis!
  Liefs Laura

 3. Prachtige styling Tanja! Ik ben normaal gesproken niet zo van de deco ladders, maar vind jouw diy versie gemaakt van takken werkelijk prachtig! Liefs, Sandra

  • Tanja Reply

   Dank je wel Sandra! Ik normaal ook niet zo, maar door deze de natuurlijke look wel! Dank je wel! :)

 4. Pingback: Scandi + Boho – ZROBIONE DO MIESZKANIA

 5. Mag ik vragen wat je hebt gebruikt om het nachtlampje te bevestigen aan de muur (de houten steun)?
  Groetjes, Sanne

  • Tanja Reply

   Hi Sanne! In de houten klos zit een schroef! Dus ik heb een gat geboord, plug in het gat en ik kon de houten klos er zo indraaien.

   Liefs,
   Tanja

Leave A Reply

Navigate