Een warme werkplek voor de koude maanden

Enkele weken geleden heb ik mijn werkkamer onder handen genomen. Omdat ik onlangs thuis ben gaan werken, wilde ik een fijne werkplek creëren. Vandaag deel ik met jullie deze zijde van mijn kamer.werkplek-van-tanja-van-hoogdalem

Op de muur zit behang van Studio Onszelf. Astrid en Claudia, de oprichters van Studio Onszelf, creëren de meest prachtige behangetjes met verschillende thema’s. De botanische afdrukken op dit behang geven mijn werkkamer direct de sfeer waar ik naar op zoek was.werkplek-plaid-lauw-design-tanja-van-hoogdalem

Deze week kreeg ik mijn wollen plaid binnen die ik kocht bij Lauw design. En wat is hij mooi! Laura breid de plaids zelf met wol die afkomstig is van het Merino schaap. De Merino staat bekend om zijn hoge wolproductie en de bijzondere kwaliteit van de wol. Het plaid geeft een warme uitstraling aan mijn werkplek, perfect voor de koude maanden! Mij vind je hier aan het werk, weggekropen onder dit zachte plaid met een grote mok thee :).werkplek-kastje-tanja-van-hoogdalem

Het kastje op mijn bureau heb ik gevonden in de kringloopwinkel. Het had een donkerbruine kleur. Ik heb het zelf geverfd in een vergrijsde groene tint. Ideaal om spulletjes in op te bergen die gezien mogen worden! De stoel kocht ik op een plaatselijke rommelmarkt en verfde ik wit.

Hebben jullie ook weer zin in de koude maanden?

Liefs, Tanja

7 Comments

 1. Wat superleuk dat je een website hebt Tanja! Je hebt echt talent! Ga zo door :😊

 2. Hi Tanja,

  Ontzettend leuk dat je een blog bent begonnen!
  Het ziet er prachtig uit, net als je IG account. Leuk om zo nog meer van je te kunnen volgen.
  Veel blog plezier!

  Liefs,
  Kady (keedie_)

  • Tanja Reply

   Dank je wel lieve Kady! Leuk dat je het gaat volgen!
   Liefs, Tanja

 3. Hoi Tanja,
  Wauw wat is je blogsite mooi zeg!! Echt heel mooi gedaan en helemaal in de stijl van jullie huis en inrichting (rustig en subtiel). Ik ga zeker je blog in de gaten houden :-).
  Liefs Judith (miss_juud)

Leave A Reply

Navigate