Metamorfose van de slaapkamer deel II

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een tijdje geleden de metamorfose van de slaapkamer deel I met jullie gedeeld. Vandaag deel ik met jullie deel II! Doordat ik het bed aan de andere kant van de slaapkamer heb gezet, had ik een hele wand over voor een leuk nieuw project! Voor KARWEI ging ik aan de slag met een DIY wand in de woonstijl Green House. In dit blog laat ik jullie een sneak peak zien, op de inspiratiepagina van KARWEI kunnen jullie de volledige DIY wand zien!

DIY wandbank slaapkamer - Tanja van HoogdalemGreen House - door Tanja van Hoogdalem

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn! Dit is nu het zoveelste project in huis en inmiddels begint mijn huis wel vol te raken en moet ik denk ik binnenkort uitwijken naar andere huizen ;). Voor KARWEI ging ik aan de slag met de woonstijl Green House. Moois uit de natuur, dat staat centraal in deze woonstijl. Degenen die mij al een tijdje volgen weten dat ik van de natuur houd! Planten in huis, vogels aan de muur en botanisch behang in de woonkamer.

In de slaapkamer ging ik aan de slag met een DIY wandbank met kledinghoek. Van underlayment maakte ik een DIY wandbank. Deze heeft zoveel verschillende functies: het opbergen van spullen, een groen hoekje en een plek om al je mooie sieraden en make-up op uit te stallen! Daarnaast maakte ik een DIY kledingrek. Mooi, creatief en praktisch! Ik houd van die combinatie! Om de lange muur wat te breken bevestigde ik twee latten aan de muur om een vak te creëren. Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Dat kun je hier zien!

Green House KARWEI - door Tanja van Hoogdalem

DIY kledingrek - door Tanja van Hoogdalem

Benieuwd naar hoe ik deze DIY wand heb gemaakt en naar hoe de volledige wand eruit ziet? Op de inspiratiepagina van KARWEI vertel ik jullie er alles over en deel ik alle inspiratiebeelden! :). Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben!

Liefs,

Tanja

 

BewarenBewaren

4 reacties

  1. Hoi! ik wil graag ook zoiets maken op mijn kamer. Waar heb je die witte mandjes vandaan? Die passen er perfect bij!

    • Hi Marjolein! Die zijn van Karwei! Als je op de website zoekt naar opbergen krijg je ze te zien. Dan kun je gelijk kijken bij welke vestiging ze op voorraad zijn!

Geef een reactie

Navigeer