Blog benodigdheden - Tanja van Hoogdalem

Regelmatig krijg ik de vraag welke spullen ik gebruik als blogger. In dit blog laat ik jullie zien welke benodigdheden ik meeneem in mijn tas als ik een afspraak heb voor mijn blog. Deze afspraken bestaan bijvoorbeeld uit een event of fotograferen voor de rubriek op mijn blog ‘een dagje met’! Lezen jullie mee?

Blog benodigdheden - Tanja van HoogdalemBlog benodigdheden - Tanja van Hoogdalem

Kijkje in mijn tas

Enige tijd gelezen mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een tas uitzoeken om te gebruiken voor mijn werk. Heel fijn aangezien ik altijd een klein tasje bij me had en ik alle overige spullen in een losse tas met me meesleepte. In deze tas passen al mijn benodigdheden en hij ziet er ook nog eens fashionable uit! :). De tas is gemaakt van kwaliteitsleer en heeft naast het ruime hoofdvak ook kleinere vakjes. Wel zo fijn om je kleine spulletjes in op te bergen!

1) Fotografie benodigdheden

Onmisbaar voor mijn werk is natuurlijk mijn camera met mijn lenzen! Het meeste gebruik ik mijn 30 mm f/1.4 lens van Sigma . Een hele fijne lichtsterke lens. Af en toe gebruik ik ook een groothoeklens voor de kleine kamertjes in huis. Daarnaast is een statief onmisbaar voor mij. Deze neem ik natuurlijk niet mee naar een event, maar als ik ergens een dagje ga fotograferen gaat hij altijd mee! Een extra batterij voor mijn camera stop ik ook altijd als back-up in mijn tas.

2) Stationary

Mijn stationary verzameling blijft maar groeien. Ik ben dol op notitieboekjes, mooie potloden en pennen en leuke washitape. Ik heb dan ook altijd wat van mijn verzameling in mijn tas! Altijd fijn voor als ik bijvoorbeeld even snel een notitie moet maken. In mijn blog over de MOEBE organizer liet ik jullie eerder al een gedeelte van mijn stationary zien.

3) Make-up tasje

Naast interieurliefhebber ben ik ook zeker een fashion en beauty liefhebber! Als ik een hele dag op stap ben vind ik het wel zo fijn om wat spulletjes bij me te hebben om mezelf op te frissen :). Een make-up tasje mag daarom ook niet ontbreken in mijn tas.

Blog benodigdheden - Tanja van Hoogdalem

Blog benodigdheden tas - Tanja van Hoogdalem

Wat nemen jullie altijd mee in je tas?

Liefs,

Tanja

 

Note: deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Duifhuizen tassen en koffers