Een leuk nieuwtje! Marij en ik geven op zaterdag 1 december een DIY workshop in kerstsfeer! In een eerdere blog over ons dagje in Amsterdam vertelde ik al over onze brainstormsessie. Inmiddels is alles rond en kunnen we het resultaat met jullie delen :)! Heb je ook zin om creatief aan de slag te gaan op een inspirerende en vooral gezellige plek? Lees dan snel verder hoe je deel kunt nemen aan de workshop kerstkrans maken!

DIY workshop kerst - Tanja van HoogdalemDIY workshop kerst - Tanja van Hoogdalem

DIY kerstster Dille en Kamille - Tanja van Hoogdalem

De voorbereidingen

Afgelopen zondag gingen Marij en ik gezellig samen aan de slag! Kerstmuziek op, wat lekkers erbij en knutselen maar ;). Ik heb in mijn leven nog nooit zo vroeg kerstmuziek geluisterd geloof ik! Hierdoor ben ik al vroeg in kerstsferen ;). Het is natuurlijk nog een beetje vroeg om al met kerst bezig te zijn, maar voor de plannen die wij hebben moet dat wel! Op zaterdag 1 december geven wij namelijk een DIY workshop bij restaurant Luc in Utrecht. Zo leuk! Om al helemaal in de kerstsfeer te komen maak je tijdens deze DIY workshop jouw gepersonaliseerde kerstkrans.

DIY workshop kerstkrans Dille en Kamille - Tanja van Hoogdalem

DIY workshop kerstkrans Dille en Kamille - Tanja van Hoogdalem

DIY kerstster Dille en Kamille - Tanja van Hoogdalem

Inschrijven voor de workshop

Als je graag creatief bezig bent dan is deze workshop echt iets voor jou! Onder het genot van een hapje en drankje ga je samen met Marij en mij aan de slag met verschillende materialen. In deze blogpost kun je al wat voorbeelden daarvan zien! Tijdens de workshop kun je deze beelden als inspiratie gebruiken en je eigen creatieve draai eraan geven. Ben je enthousiast geworden na het zien van deze beelden? Iedereen is welkom! Je kunt je inschrijven via deze pagina. Daar kun je ook alle informatie over de workshop lezen.

Workshop kerstkrans driehoek - Tanja van Hoogdalem

Workshop kerstkrans driehoek - Tanja van Hoogdalem

Workshop kerstkrans driehoek - Tanja van Hoogdalem

Het lijkt me leuk om je zaterdag 1 december te zien bij restaurant Luc in Utrecht! Schrijf je nu snel in! Hopelijk tot dan :)

Groetjes,

Tanja