Een opgeruimd huis met de Household lijn van HKliving

Helaas kun je mij het stempel chaoot geven. Als je me een beetje volgt via stories dan zie je zo af en toe een kijkje achter de schermen hoe het er tijdens mijn creatieve proces aan toe gaat. Het eindresultaat ziet er altijd keurig opgeruimd uit, maar als je iets eerder binnenkomt kom je terecht in een creatieve chaos ;).HKliving spring cleaning household lijn- Tanja van Hoogdalem

Hkliving spring cleaning: de Household lijn

Uiteindelijk gaat het mij maar om één ding: een fijn huis creëren waar ik me thuis voel. De chaos om dit te bereiken neem ik dan maar op de koop toe. Wel betekent het dat ik hierdoor regelmatig  in de bende zit en het huis regelmatig ‘vies’ wordt. Van HKliving kreeg ik een pakketje opgestuurd om me te helpen met de grote schoonmaak. Alsof ze stiekem naar binnen hadden gegluurd en ze hadden gezien dat ik nog niet aan de grote voorjaarsschoonmaak was begonnen ;). De Household lijn van HKliving bevat alle hulpjes om de schoonmaak soepel en snel te laten verlopen, zoals een ‘dusting’ set, een stoffer en blik en een driedelig ‘dishwashing’ set.  Ook zaten er vijf DIY recepten bij voor je eigen schoonmaakmiddel. Dit moest ik als fanatieke DIY-er natuurlijk proberen, dat begrijpen jullie wel ;).

HKliving spring cleaning - Tanja van HoogdalemHKliving spring cleaning household lijn- Tanja van Hoogdalem

Ik maakte de glasreiniger volgens bovenstaand recept. Super makkelijk en snel klaar! We hebben veel spiegels in huis en daarnaast hebben we door het hele huis ramen tot de grond. Rocco staat daar graag door naar buiten te kijken, regelmatig met zijn snuit tegen het glas ;). Deze spray is dan ideaal om zijn afdrukken weg te vegen! Hij moest trouwens wel even wennen aan het nieuwe stoffer en blik, een beetje spannend vond hij het (de aansteller ;)).

HKliving spring cleaning household lijn- Tanja van Hoogdalem

HKliving spring cleaning - Tanja van Hoogdalem

Naast de ramen en spiegels in huis wordt de bank ook regelmatig vies door Rocco. Oké, eerlijk is eerlijk, ook door mij. Ik ben gewoon best wel een knoeipot! Eens in de zoveel tijd moet ik dus de bank reinigen. Bij de DIY recepten zat ook een recept voor textielreiniger. Deze heb ik ook gelijk uitgeprobeerd! Niet mijn favoriete klusje, maar ik kan wel genieten van een schoon en opgeruimd huis :). Het is ook wel echt hard nodig met een huisdier en veel klussen! Jammer dat het altijd maar voor eventjes is voordat je alles weer overnieuw moet doen ;). Hieronder zie je twee foto’s hoe het huis eruit ziet als alles opgeruimd en schoon is. Helaas niet altijd het geval, maar gelukkig hebben we dan de foto’s nog! :).

HKliving spring cleaning household lijn- Tanja van Hoogdalem

HKliving spring cleaning household lijn- Tanja van Hoogdalem

Hebben jullie al een grote schoonmaak gehouden?

Liefs,

Tanja

5 reacties

Geef een reactie

Navigeer