Eerder deelde ik al met jullie de DIY loungebank en het daarbij passende DIY dienblad. Zowel de loungebank als het dienblad zijn functioneel en decoratief. Alhoewel de veranda nog niet af is, heb ik wel alvast wat styling items verzameld om deze hoek wat aan te kleden :). Ondanks het feit dat het de laatste tijd niet zo heel lekker weer is geweest, hebben we wel al veel plezier gehad van deze plek. Voordeel van een veranda: buiten zitten bij fijne temperaturen, maar wel droog als er wat regen valt :).

Sfeer creëren met textiel

Dat textiel veel kan doen met een ruimte hoef ik denk ik niet meer te vertellen! Vooral door de combinatie van verschillende printjes en stoffen kun je een mooi geheel creëren. Zo koos ik bijvoorbeeld voor een kussen in een ronde vorm met een mooie print en een langwerpig kussen met strepen van Hkliving. De printjes wissel ik af met wat effen basiskussens. Het plaid met print vind ik ook een echte aanrader! Als basis een mooie warme neutrale tint en een mooie extra toevoeging door de sierlijke print.

Servies van bloomingville

Voor een koffiepauze op de loungebank gebruik ik tegenwoordig het liefst de fijne mokken van Bloomingville! De gele en groene tinten gecombineerd met de parelmoer glans maken van deze mokken echte pareltjes. De gele mok met ronde vorm is momenteel mijn favoriet. Zoals ik eerder al omschreef vind ik het leuk om met verschillende kussens een speels geheel te creëren en hetzelfde geldt eigenlijk voor servies! De verbouwing van de keuken in ons nieuwe huis staat nog op de planning, maar ik kijk er alvast naar uit om alle soorten servies te verzamelen en in een mooie kast uit te stallen :).

Servies Bloomingville - Tanja van Hoogdalem

DIY styling - Tanja van Hoogdalem

De komende weken ga ik verder met de afwerking van de veranda. Zo ga ik bijvoorbeeld nog een lamp maken en moet er nog flink wat schilderwerk gedaan worden. Maar uiteraard gaat er ook genoeg gerelaxt worden op deze plek tussen het klussen door :).

Liefs,

Tanja

 

 

Note: deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ