Giveaway – Hexagon vaas

In een vorige blog liet ik jullie de hexagon bloempot van Ferm Living zien. Naast deze bloempotten hebben ze ook vazen uit dezelfde collectie. De Hexagon vaas van Ferm Living is een prachtige vaas, stijlvol en strak! Ideaal voor een mooie bos bloemen, maar ook zonder is hij de moeite waard. Wil je ook zo’n mooie vaas op tafel? Lees dan snel verder!

Samen met Judith Slagter ging ik afgelopen vrijdag op stap. Degenen die haar volgen weten wat zij allemaal kan met bloemen! Het was daarom ook echt een feestje om met haar in een bloemenwinkel te zijn. We gingen naar de bloemenwinkel in Zeist, de winkel waar Judith werkte voordat ze voor zichzelf begon. Daar zochten we de mooiste bloemen uit. Al snel bleek dat deze vaas ideaal is voor een mooi boeket. Maar ook met alleen een mooi groen blad komt de vaas tot zijn recht. Leuk om af te wisselen dus! :)

Ik koos voor de groene variant van de vaas die ontworpen is door Trine Andersen.  Trine is de oprichtster van het Deense merk Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch, precies wat mij aanspreekt. Je hebt de vaas ook nog in andere kleuren. Welke kleur is jullie favoriet? De vaas matcht met de hexagon bloempot aan de muur bij de hangstoel. Hetzelfde design met een andere functie, hoe leuk is dat :)?

Wil je ook zo’n mooie vaas in huis? Dat kan! Ik mag namelijk zo’n mooie vaas uit de webshop van MisterDesign weggeven. Laat een berichtje achter onder dit blog en laat weten welke kleur vaas je graag wilt winnen. Je kunt kiezen uit de kleuren groen, bras, roze, licht blauw of grijs. Houd er wel rekening mee dat de maten van de verschillende kleuren vazen onderling verschillen. Hier kun je ze bekijken. Volg @misterdesignnl en mij op Instagram en laat onder mijn foto op Instagram weten dat je meedoet!

Bedankt voor al jullie lieve reacties! Het was veel te moeilijk kiezen, dus ik heb geloot! Gefeliciteerd Minke! Jij wint deze mooie vaas! Stuur je mij een berichtje met je gegevens?

Liefs,

Tanja

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

54 reacties

 1. Vazen kun je nooit genoeg hebben, vooral niet zo’n mooie! Ik ga heeeel graag voor de kleur groen

 2. Ik doe heel graag mee en zou dan gaan voor de grijze vaas. Tijdloos en mooi design! Die past mooi bij mijn verzameling ?

 3. Ohh wat zou de lichtroze vaas mooi staan in ons huisje! Ik doe graag mee met deze mooie winactie! ♡

 4. Normaal maak ik zelf vaasjes maar ook wel een keer leuk om er eentje te winnen. Super mooie kleur vooral die op de foto!

 5. Jaaa ik doe graag mee! Deze vaas zou prachtig staan met een mooi veldboeket ? De groene is toch echt mijn favoriet! En nu maar heel hard duimen ?

 6. Wat een geweldig mooie vaas! Ik ga voor de groene zoals in je blog afgebeeld. Deze zou prachtig staan in mijn nieuwe huisje. Wat Mooi! Nu mega duimen.

 7. Ik vind de grijze variant erg mooi om een vrolijk boeket of bloem in te zetten.

  Groet,
  @_robijn

 8. Oehh die staat al heel lang op m’n wishlist! Prachtig vind ik hem ♡. De licht blauwe zou prachtig staan in ons huis! Nu duimen!

 9. Prachtige vaas, prachtige foto’s en uiteraard prachtige bloemen van Judith! Ik doe mee en ga voor roze – hoe verrassend :)

 10. Ooo wat leuk. Vind ze allemaal mooi, als ik dan toch moet kiezen…. de grijze variant☑️

 11. Super mooie vaas. Ik zou voor groen gaan deze zou een mooi plekje krijgen op de hoek van ons nieuwe kookeiland.

 12. Wauw! Wat een mooie foto’s en wat een mooie vaas! Ik doe graag mee voor de groene variant :)

 13. YES! Wat een plaatje! En ik dacht eerst dat ik een foto van Judith Slagter zag want je herkent echt de stijl qua bloemen sierkunst. Mooi Tanja! Ik duim voor de grijze. Past goed bij de plantenbak van Ferm Living die on his way is (: xx

 14. Dit is mijn eerste reactie op je blog dus ik maak waarschijnlijk totaal geen kans maar hé, eens moet de eerste keer zijn toch? Haha…
  De lichtblauwe is fantastisch! Ik heb al een donkerblauw bloempot uit deze collectie zonder plant of bloem overigens maar met mijn voorraad kaarsen erin. Leuk je blog! Ik ga meteen even verder koekeloeren…. groetjes

 15. Super leuk! Ik doe graag mee voor de groene vaas. Elke bos bloemen zal hier prachtig is staan. Eigenlijk is hij al mooi zonder bloemen! ?

 16. Prachtige blog geworden Tan!
  Vond het zoo leuk om samen te doen :) En natuurlijk helemaal leuk dat het boeket zo onwijs mooi bij je staat!
  Ik lees hele lieve reacties, bedankt lieve meiden <3
  Het zou wel heeel gek zijn als ik hem zou winnen, maar vind de vaas wel erggg tof ;)

  Liefs!

 17. MisterDesign is van harte welkom om mijn huis met zo’n prachtige groene vaas op te vrolijken, dan zorg ik wel voor een drankje en de bloemetjes! Echt een stijlvol en uniek design van Trine Andersen!

 18. Leuke vazen! De goudkleurige (is dat bras?) zou heel mooi staan bij mij!! Die zou ik graag winnen!!

 19. Wat een leuk blog heb je, en wát een mooie vaas! Ik zou graag mee doen voor de groene, maar die is denk ik nét te breed voor mijn enige katveilige plank, dus ik ga voor de lichtblauwe want die is ook heel erg mooi en past bij mijn (lege) pastelvaasjes op tafel.

 20. Prachtige vaas, al staat een boeket van Judith overal mooi in! Ik heb je pas net ontdekt maar zou graag een kansje wagen voor de groene vaas! Mooi voor op de nieuwe eettafel.

 21. Wat een prachtige, unieke en bijzondere vaas! Zou erg leuk staan in mijn studentenkamer!

 22. oh wauw, wat een mooie vaas! begin oktober krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, daar zal deze niet misstaan. Ik vind de groene variant het mooist.

 23. Lieve Tanja,

  Wat een toffe winactie!!! Ik ben echt fan van jouw smaak en interieur, ik mocht willen dat ik 1% van die creativiteit in me had.
  Deze vaas is werkelijk prachtig. De kleur roze zou erg mooi staan in mijn interieur (in wording ?).

  Ik volg je al een tijdje op instagram (choondert87).

  Liefs Carmen

 24. Super mooie vaas! Die zou ik ook wel heel graag voor in mijn huisje willen hebben! Ik vind de groene het mooiste!

 25. Daar fleurt je huis pas echt van op! Heb ik gelijk weer een excuus om een mooie bos bloemen voor mijzelf te kopen ;-). De licht blauwe vaas is te gek!

 26. Mooie vazen?. Ik zou heel blij zijn met de lichtblauwe variant. Fijne zaak ook Misterdesign, ze hebben een toffe collectie. Dusss ik doe graag mee met deze winactie!

 27. Wat zijn ze mooi! De lichtblauwe zou hier echt perfect staan. Die komt zeker op mijn verlanglijstje! Ik ga heel hard duimen!

Geef een reactie

Navigeer