Bedroom lightbox crisp sheets - Tanja van Hoogdalem

Een nieuwe blog online over prints in de slaapkamer! Nu het kouder wordt en de dagen korter worden heb ik meer de behoefte om warme zachte materialen toe te voegen in huis. Deze zomer lag er een witte sprei op bed. Deze is inmiddels wel versleten en daar is dit mooie beddengoed van Crisp Sheets voor in de plaats gekomen. Ook heb ik wat extra kussens met leuke printjes toegevoegd. Lezen jullie mee?

Kussen vogel styling prints in de slaapkamer - Tanja van Hoogdalem

Lightbox Zuiver - Tanja van Hoogdalem

Beddengoed van Crisp Sheets

Sinds een tijd heb ik kussenslopen van het merk Crisp Sheets. Jullie kennen het merk vast wel! Zo niet, neem dan snel een kijkje ;). Crisp Sheets is een Amsterdams merk en maakt beddengoed van 100% katoen. Het beddengoed is zo gemaakt dat het zoals de naam al zegt: ‘crisp’ blijft. Ik kocht de kussenslopen met print al een aantal maanden geleden in de sale en ze zijn nog steeds favoriet bij mij! Op bed lag altijd een grote witte sprei, maar deze was inmiddels wel aan vervanging toe. Ik koos daarom voor een prachtig beddengoed van Crisp Sheets, genaamd Purity in de kleur Sand. Deze matcht mooi bij de kussenslopen van Crisp Sheets die ik al had!

Lightbox Zuiver beddengoed slaapkamer - Tanja van Hoogdalem

Styling beddengoed crisp sheets - Tanja van Hoogdalem
Bedroom lightbox crisp sheets H&M Home - Tanja van Hoogdalem

Verschillende prints in de slaapkamer

Alhoewel ik een groot fan ben van de zomer, vind ik alle zachte materialen in de herfst en winter heel fijn! Ik kan niet genoeg plaids, kussens en vachtjes hebben :). Op bed heb ik daarom ook wat nieuwe kussens van H&M Home met verschillende prints toegevoegd.  Op mijn Instagram liet ik eerder al twee nieuwe kussens in huis zien. Wat een verschil kussens al niet kunnen maken he? Het mooie plaid op bed is ook van Crisp Sheets. Ik schreef er eerder al een blog over. Mix en match verschillende prints met elkaar voor een speels effect! De vachtjes zijn trouwens de hele zomer in de slaapkamer en woonkamer gebleven, Rocco zou ze niet willen missen ;). Zelfs toen het buiten dertig graden was lag hij er heerlijk op te slapen!

Kussen vogel styling prints in de slaapkamer - Tanja van Hoogdalem

Bedroom lightbox crisp sheets slaapkamer brick wall - Tanja van Hoogdalem

Wat vinden jullie van de verschillende prints in de slaapkamer? Vinden jullie het ook leuk om te combineren?

Liefs,

Tanja

 

Note: deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ