Ondernemend: het interieurmerk House Raccoon

Een nieuwe blog in de rubriek ondernemend, namelijk over het interieurmerk House Raccoon! Anneleen en Nathan, de oprichters van dit merk, maken handgemaakte betonnen interieur voorwerpen, zoals onderzetters, vaasjes, kaarsenhouders en plantenpotjes. Naast de prachtige producten hebben ze ook een hele mooie visie. Ze zijn dol op de natuur en ze planten daarom voor elk design dat ze verkopen één boom. Hoe tof is dat?! In dit blog lees je alles over House Raccoon, lees je mee?

House Raccoon beton - Tanja van Hoogdalem

Over Anneleen en Nathan

Anneleen Durnez is 25 jaar en heeft farmaceutische wetenschappen gestudeerd. Ze komt uit België, maar ze gaat enorm graag op reis naar Nederland! ”Sinds september 2017 heb ik samen met mijn vriend Nathan Noëth, handelsingenieur van opleiding, ons eigen interieurmerk ‘House Raccoon’ opgericht. Sinds februari 2018 doe ik dit fulltime en mijn vriend werkt nog fulltime als IT consultant.” In haar schaarse vrije tijd maakt ze het liefst uitstapjes (vooral naar de natuur om te gaan wandelen samen met haar vriend Nathan), sport ze graag (dansen) en kijkt ze graag een leuke serie.

Start onderneming

In september 2017 zijn ze hun onderneming gestart. ”We wilden altijd al graag onze eigen dingen doen (je eigen baas zijn) maar wat dat nu precies ging inhouden dat wisten we niet. We zijn eigenlijk vanzelf een beetje in de interieurwereld gerold maar ik zou er nu nooit meer uit willen!”

House Raccoon plantenpotjes - Tanja van Hoogdalem

House Raccoon plantenpotjes - Tanja van Hoogdalem

House Raccoon plantenpotjes - Tanja van Hoogdalem

Jouw onderneming over 5 jaar

Anneleen en Nathan hebben een mooie ambitie voor over 5 jaar. ”Over 5 jaar zouden we heel graag een gevestigd merk zijn dat toch zeker in Europa goed bekend is. Enkele eigen winkels sluiten we zeker ook niet uit, maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen.” Dat moet vast lukken met hun ondernemingsgeest en mooie producten!

Inspiratie

Hier zijn de interieurliefhebbers achter het merk House Raccoon eensgestemd over: ”Door ondernemers die heel hard hebben moeten knokken om er te geraken maar toch nooit opgegeven hebben.” Dat kan ik als ondernemer alleen maar beamen!

Tips voor startende ondernemers

Als tip geven Anneleen en Nathan dat je je hart en passies moet volgen.  ”Dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk zal zijn, maar mits de nodige volharding en doorzettingsvermogen zal je er zeker en vast wel geraken uiteindelijk!”

House Raccoon plantenpotjes - Tanja van Hoogdalem

House Raccoon in mijn interieur

Ik ben fan van de producten van House Raccoon! De potjes zijn van hoge kwaliteit en waterdicht, versterkt met microtechnologie en bestand tegen hitte en vorst. In het merendeel van de potjes gebruiken ze marmerzand. Dit zorgt voor een veel gladdere afwerking en het is ook nog eens goed voor het milieu aangezien marmerzand een ‘ongewenst’ afvalproduct is dat anders wordt geloosd op de stortplaats. De producten zijn in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar. Bij mij staan ze verspreid door het hele huis. Erg leuk om af te wisselen en ze staan overal leuk!

WIN: House Raccoon in jouw interieur

Ben je net zo enthousiast als ik? Doe dan mee met deze leuke giveaway :)!. Ik mag een tegoedbon van €100 weggeven, vrij te besteden in de webshop! Volg mij en House Raccoon op Instagram en laat onder deze blogpost en onder mijn foto op Instagram een reactie achter waarom je graag wilt winnen! De winnaar wordt dinsdag 26 juni bekend gemaakt!

Gefeliciteerd Macy! Jij wint de tegoedbon van €100!

Liefs,

Tanja

48 reacties

  • Brigitte van weele Reageer

   Love love love ! Voor mijn. Nieuwe huis kan Ik nog moose spulletjes gebruiken… goed bezig jullie!!!

 1. Ow wauw wat een mooie producten! Mooie materialen en mooie kleuren! En ook nog eens een mooi initiatief om bij elke verkoop een boom te planten. Uiteraard maak ik heel graag kans op het shoptegoed!

 2. Linda @thathomepage Reageer

  Superleuk allemaal! Echt een mix & match item. Ik doe graag mee, omdat ik hou van shops met een groene footprint én omdat ik zondag jarig ben, maar we mijn verjaardag dit jaar overslaan ivm onze bruiloft op zaterdag (ok, ik geef toe: ook niet vervelend ?). Met deze actie zou ik alsnog kadootjes krijgen! ?

 3. Goed concept dit: mooie items voor in huis en gelijk iets goeds doen voor de natuur. Als ik niet win ga ik daarom zeker iets bestellen! Maar Hollands als ik ben is het natuurlijk altijd leuker om het te winnen ;)

 4. Supermooie producten! Niet moeilijk om een plaatsje in huis te geven. Ook met zo’n mooie visie erachter!

 5. Dit is de perfecte mix van decoratie en natuurlijke producten. In mijn stadsappartementje probeer ik zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken in combinatie met mijn urban jungle. Deze prachtige accessoires zouden dus zeker niet misstaan in mijn living/slaapkamer.
  Top trouwens dat deze mensen er voor gaan om zo’n toffe onderneming uit de grond te stampen! Alvast succes!!

 6. Wat schrijf je toch altijd fijne blogs. Ik doe er altijd zo veel inspiratie op! Dit merk vind ik ook weer zo tof. Kan het echt waarderen als er een verhaal achter een product zit. Dan voegt het zo veel toe. Ik zou genoeg kunnen uitzoeken van dit prachtige merk. En dan mooi stylen op mijn net gepimpte slaapkamer. Ik kijk er nu al naar uit! Succes met het uitzoeken van een winnaar?

 7. Super mooi! Ik kon het merk nog niet. De donkergroene zou super staan in ons nieuwe droomhuis ?? ik hoop dat ik deze winactie win zodat ik ons mooie huisje goed kan aankleden met leuke accesoires!

 8. Wat een gave winactie! De spulletjes van House Raccoon zijn super mooi en zouden echt heel leuk staan in ons huis. Zeker nu ik zoveel stekjes van m’n pannenkoekplant en Chinese lantaarn heb, komen de plantenpotjes goed van pas :) en vervolgens heel leuk om cadeau te geven!

 9. Stefanie Gielen-Plum Reageer

  Super leuke spullen! Ik zou heel graag willen winnen zodat we leuke spulletjes kunnen shoppen voor ons nieuwe huis! :-)

 10. Super mooi! Ik zou ze heel graag willen winnen om mijn nieuwe planten in te doen. We hebben om onze woning zomerproof te maken nieuwe planten gekocht, maar mooie potjes ontbreken nog helaas. Deze zouden perfect staan!

 11. Ik zou heel graag willen winnen omdat… lastig om op te antwoorden. Behalve dan dat ik de producten te gek vind, nu ik het merk House Raccoon heb leren kennen, gun ik het iedereen van harte. Toch hoop ik stiekem dat de producten binnenkort in mijn interieur en op mijn instagram: huisje.boompje.katje staan te pronken!? liefs Charlotte.

 12. Prachtige kleuren en vormen en mooie website om dat te kiezen! Het planten van een boom voor elke verkoop vind ik een geweldig duurzaam initiatief en maakt het verzamelen van spulletjes net wat minder erg voor de planeet ?

 13. Wauw, wat een prachtige spulletjes! Love it. Heel mooie items die ook nog eens oké zijn voor het milieu. Ik heb wel wat industriële spullen in huis dus denk dat het een perfecte match zou zijn. ?

 14. Wow, wat een prachtig merk! Mooie producten met een geweldige visie, ik doe heel graag mee!

 15. Sanne van Velzen Reageer

  Zij hebben zulke mooie producten en zo’n goed concept! Ik zou graag nieuwe spullen bij hun kopen voor ons nieuwe huis:)

 16. Wat een prachtige producten! En wat een mooie foto’s!! Daar kan ik vast wat leuks uitzoeken!♡

 17. Je hebt mij op Instagram geïnspireerd om meer planten in huis te plaatsen. Daar zullen deze producten geweldig bij van pas komen! Dit pechvogeltje heeft nog nooit iets gewonnen, maar wie niet waagt… ?

 18. Ja, ik doe graag mee! Wat een mooie producten allemaal. Laatst te horen gekregen dat de woonkamer op een OK lijkt, dus kan wel wat kleur en plantjes gebruiken, haha.

 19. Ik vind de designs van House Raccoon echt prachtig! Zou daar heel graag wat van in huis zien ? de planthanger vind ik nog het tofst!

 20. Mint en Beton… 2 van mijn favorieten. Dank je wel voor de kennismaking met dit fijne merk

  Liefs,
  Momnursestudentfoodie

 21. Ben ik weer!
  Nogmaals : echt prachtige producten!!
  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeker weet dat deze mooie spulletjes ook prachtig zullen staan in onze jaren ‘30 woning die we aan t verbouwen zijn???! Ik hou van een warme, gezellige sfeer en daar passen kaarsjes en plantjes heel goed bij. Daarnaast hebben we in ons huis veel gebruik gemaakt van natuurlijke producten als hout & woonbeton?! Onze schatkistje is inmiddels bijna leeg, dus dit zou een heeeeele fijne toevoeging zijn?

 22. Ik heb House Raccoon nog maar net ontdekt en was instant fan.
  Prachtige kleuren, unieke vormen, 100% kwalitatief, fantastische visie, top service !
  Heel veel succes met jullie prachtige concept.
  En oh ja, ik heb nog een verlanglijstje open staan dus een bon is altijd welkom ???

 23. Dag Tanja!

  Dag ANDRS – Concept Store ⭐️

  Ik wil graag mijn kansje wagen voor deze prachtige prijs want ik vind House Raccoon zoooo…

  ⭐️ Hemels
  ⭐️ Ongelofelijk
  ⭐️ Uitmuntend
  ⭐️ Speciaal
  ⭐️ Elegant

  ⭐️ Rock&Roll
  ⭐️ Aantrekkelijk
  ⭐️ Classy
  ⭐️ Chic
  ⭐️ Ongezien
  ⭐️ Onvergelijkbaar
  ⭐️ Nuttig

  Zo, da’s duidelijk he hihi ?❤️⭐️

  Liefs,
  Inge (ingiepingie op Insta)

 24. Ik ben grote fan van house Raccoon. Ik mag mij al trotse eigenaar van hun nieuwste aanwinst de “scent diffuser” noemen. Binnenkort verhuizen we van ons appartement naar ons eigen huisje, daar zouden nog enkele van die potjes er helemaal mijn eigen thuis van maken!

 25. Yvonne van Leeuwen-Wijnties Reageer

  Ohhhh wauwwwwwww. Zag dit net op insta en meteen gereageerd op de foto en hier natuurlijk. Wat een mooie natuurlijke producten. Ik ben verliefd!

 26. Ik doe graag mee met deze super giveaway! Ik vind de matte afwerking van de bloempotjes zo mooi! Zorgen voor een rustige sfeer in huis. Dat in combinatie met de mooie geometrische vormen past het helemaal in ons moderne interieur!

 27. De bloempotjes zijn heel stijlvol en mooi! ?Graag zou ik deelnemen aan de wedstrijd en iets winnen???

Geef een reactie

Navigeer