Een nieuwe blog in de rubriek ondernemend, namelijk over het interieurmerk House Raccoon! Anneleen en Nathan, de oprichters van dit merk, maken handgemaakte betonnen interieur voorwerpen, zoals onderzetters, vaasjes, kaarsenhouders en plantenpotjes. Naast de prachtige producten hebben ze ook een hele mooie visie. Ze zijn dol op de natuur en ze planten daarom voor elk design dat ze verkopen één boom. Hoe tof is dat?! In dit blog lees je alles over House Raccoon, lees je mee?

House Raccoon beton - Tanja van Hoogdalem

Over Anneleen en Nathan

Anneleen Durnez is 25 jaar en heeft farmaceutische wetenschappen gestudeerd. Ze komt uit België, maar ze gaat enorm graag op reis naar Nederland! ”Sinds september 2017 heb ik samen met mijn vriend Nathan Noëth, handelsingenieur van opleiding, ons eigen interieurmerk ‘House Raccoon’ opgericht. Sinds februari 2018 doe ik dit fulltime en mijn vriend werkt nog fulltime als IT consultant.” In haar schaarse vrije tijd maakt ze het liefst uitstapjes (vooral naar de natuur om te gaan wandelen samen met haar vriend Nathan), sport ze graag (dansen) en kijkt ze graag een leuke serie.

Start onderneming

In september 2017 zijn ze hun onderneming gestart. ”We wilden altijd al graag onze eigen dingen doen (je eigen baas zijn) maar wat dat nu precies ging inhouden dat wisten we niet. We zijn eigenlijk vanzelf een beetje in de interieurwereld gerold maar ik zou er nu nooit meer uit willen!”

House Raccoon plantenpotjes - Tanja van Hoogdalem

House Raccoon plantenpotjes - Tanja van Hoogdalem

House Raccoon plantenpotjes - Tanja van Hoogdalem

Jouw onderneming over 5 jaar

Anneleen en Nathan hebben een mooie ambitie voor over 5 jaar. ”Over 5 jaar zouden we heel graag een gevestigd merk zijn dat toch zeker in Europa goed bekend is. Enkele eigen winkels sluiten we zeker ook niet uit, maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen.” Dat moet vast lukken met hun ondernemingsgeest en mooie producten!

Inspiratie

Hier zijn de interieurliefhebbers achter het merk House Raccoon eensgestemd over: ”Door ondernemers die heel hard hebben moeten knokken om er te geraken maar toch nooit opgegeven hebben.” Dat kan ik als ondernemer alleen maar beamen!

Tips voor startende ondernemers

Als tip geven Anneleen en Nathan dat je je hart en passies moet volgen.  ”Dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk zal zijn, maar mits de nodige volharding en doorzettingsvermogen zal je er zeker en vast wel geraken uiteindelijk!”

House Raccoon plantenpotjes - Tanja van Hoogdalem

House Raccoon in mijn interieur

Ik ben fan van de producten van House Raccoon! De potjes zijn van hoge kwaliteit en waterdicht, versterkt met microtechnologie en bestand tegen hitte en vorst. In het merendeel van de potjes gebruiken ze marmerzand. Dit zorgt voor een veel gladdere afwerking en het is ook nog eens goed voor het milieu aangezien marmerzand een ‘ongewenst’ afvalproduct is dat anders wordt geloosd op de stortplaats. De producten zijn in allerlei mooie kleuren verkrijgbaar. Bij mij staan ze verspreid door het hele huis. Erg leuk om af te wisselen en ze staan overal leuk!

WIN: House Raccoon in jouw interieur

Ben je net zo enthousiast als ik? Doe dan mee met deze leuke giveaway :)!. Ik mag een tegoedbon van €100 weggeven, vrij te besteden in de webshop! Volg mij en House Raccoon op Instagram en laat onder deze blogpost en onder mijn foto op Instagram een reactie achter waarom je graag wilt winnen! De winnaar wordt dinsdag 26 juni bekend gemaakt!

Gefeliciteerd Macy! Jij wint de tegoedbon van €100!

Liefs,

Tanja