Over mij

Hi! Ik ben Tanja van Hoogdalem en ik woon in het oude centrum van Dordrecht met uitzicht op de haven. Leuk dat je mijn website bezoekt! Hier kun je van alles lezen over mijn grootste passie, interieur en DIY.

Van jongs af aan ben ik altijd creatief geweest. Na mijn studie aan de Universiteit Leiden heb ik werk gemaakt van mijn grootste passie.  Ik ben nu werkzaam als interieurstyliste en blogger en ga graag aan de slag met het ontwerpen en maken van Do It Yourself (DIY)-projecten. Door de jaren heen heb ik mij steeds meer klusvaardigheden eigen gemaakt. Van tegelen tot stofferen, ik hou wel van een uitdaging! Ik daag jou ook graag uit om zelf aan de slag te gaan met een DIY-project. Zelf iets maken voor in huis hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn. Op mijn website kun je veel inspiratie opdoen. Je vindt er allerlei DIY-projecten die variëren in moeilijkheid. Voor ieder wat wils dus!

Ook vind je op mijn website stylingstips en interieuradvies. Hiervoor geef ik je een kijkje in mijn eigen huis, een prachtig authentiek pand met hoge plafonds en veel lichtinval. Ik houd van de natuur en dat zie je terug in de inrichting. Voortdurend pas ik kleine veranderingen toe en ben ik bezig met het stylen van verschillende hoekjes, maar de basis blijft altijd rustig!

Bekende opdrachtgevers waar ik als styliste voor werk zijn onder andere KARWEI en Eigen Huis & Tuin. Voor hen creëer ik verschillende (DIY)-projecten. Ook interesse in een samenwerking? Neem dan contact met mij op!

Veel lees- en kijkplezier!

Liefs,

Tanja

Tanja werkt samen met: