Afgelopen week was ik gezellig een dagje met Judith Slagter naar het Creative Life event. Creative Life is een event voor creatievelingen in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Gegarandeerd een dagje vol met inspiratie en gezelligheid! Dit wordt overigens geen uitgebreid verslag van alle toffe shops die op het event stonden, maar gewoon een weergave van een hele gezellige dag :). Lezen jullie mee?

Creative life 2018 - Tanja van HoogdalemCreative life 2018 - Tanja van Hoogdalem

Creative life 2018 - Tanja van Hoogdalem

Creative life 2018 - Tanja van Hoogdalem

Bij de leuke shop miekinvorm.nl kochten Judith en ik een aantal kaarten. Er is alleen wel één groot verschil tussen ons. Judith is zo attent om de kaarten te kopen en ze vervolgens op de post te doen naar haar vriendinnen (inclusief mij) en ik koop ze om thuis ergens aan de muur te hangen of neer te leggen. Ik zal proberen mijn leven te beteren ;). Bij Bobini Roots kreeg ik van Judith een leuk ringetje cadeau. Een aanrader als je op zoek bent naar mooie sieraden! Ieder bobine roots sieraard wordt met de hand gemaakt. Na een kort rondje konden we al het lekkers niet meer weerstaan en namen we een break met lekkere cake & taart. We hebben uiteindelijk meer eten en drinken gekocht dan spullen ;). Genieten!

Creative life 2018 - Tanja van HoogdalemCreative life 2018 - Tanja van Hoogdalem

Onderstaande foto maakte Amanda Drost van ons drieën. Esther (rechts op de foto) is een vriendin van Judith en heeft net als ik een Shiba (zijn naam is ook Shiba ;)). We hadden al een tijdje contact via Instagram, superleuk om elkaar nu in het echt te ontmoeten! De planning is om nog een keer af te spreken met de honden erbij, al verwachten we geen lieftallige ontmoeting tussen de macho’s Rocco en Shiba ;).

Esther is samen met haar vriend Tim het gezicht achter teleuktrouwen.nl en teleukeventdesign.nl. Zij hebben samen met hun team de aankleding gedaan van dit event. Robin werkt onder andere voor Esther & Tim en ook zij was aanwezig die dag. Een onwijs leuke meid met veel talent! Wat ziet de aankleding er tof uit, vinden jullie ook niet? Ook sprak ik Claire van Blond&Blauw films. Haar naam had ik al een aantal keren voorbij horen komen bij Judith. Zo leuk om nu alle gezichten achter de verhalen te horen :)! Claire maakt prachtige trouwfilms en in dit geval ook een filmpje van het event.

Creative life 2018 - Tanja van HoogdalemCreative life 2018 - Tanja van HoogdalemNa een gezellige en inspirerende dag zijn we nog tapas wezen eten in Utrecht. Een heerlijke afsluiter! Ik heb genoten van alle creativiteit en de leuke mensen om me heen. Voor herhaling vatbaar :). Zijn jullie wel eens bij Creative Life geweest?

Groetjes,

Tanja