Citation ONE speaker - Tanja van Hoogdalem

Recent kwam MediaMarkt voor Harman Kardon in mijn nieuwe huis een dag uit mijn leven filmen! Zo leuk! In dit filmpje staat de Citation ONE speaker centraal. Eigenlijk staat er altijd wel muziek aan hier thuis. Heerlijk vind ik het! Zonder zou ik niet kunnen :). Als ik uit bed kom, tijdens het chillen met Rocco op de bank en bij een gezellig etentje met vriendinnen hier thuis. Tot nu toe speelde ik altijd muziek af op mijn telefoon. Dat is nu gelukkig verleden tijd, want het geluid daarvan is natuurlijk niet zo mooi! Ik vertel jullie alles over mijn nieuwste aanwinst, de Citation ONE, in deze blogpost!

Speaker Harman Kardon MediaMarkt - Tanja van Hoogdalem

Speaker Harman Kardon MediaMarkt - Tanja van Hoogdalem

Speaker Harman Kardon MediaMarkt - Tanja van Hoogdalem

KEY FEATURE: DESIGN

Als interieurblogger kijk ik allereerst natuurlijk naar één ding: het design van een product. Het moet natuurlijk wel mooi staan in mijn interieur! Deze speaker van Harman Kardon matcht perfect. De Citation ONE is gemaakt van een hoogwaardige gemengde wollen stof. Ik koos voor de lichte variant. Deze staat namelijk prachtig op de zwarte hexagon tegeltjes van mijn DIY wandmeubel! De Citation ONE is ook in een zwarte variant verkrijgbaar.

KEY FEATURE: GELUIDSKWALITEIT

Zoals ik hierboven al aangaf luisterde ik thuis eerst altijd muziek op mijn telefoon. Een wens was dan ook een betere geluidskwaliteit. Die wens is met de Citation ONE in ieder geval uitgekomen! Wat een verademing na het geluid van mijn mobiel. Dit klinkt zoveel beter :). Ik heb de speaker op verschillende plekken in huis getest om te kijken op welke plek het geluid het beste naar voren kwam. Mijn voorkeur gaat uit naar het plekje op het wandmeubel!

Speaker Harman Kardon MediaMarkt - Tanja van Hoogdalem

Speaker Harman Kardon MediaMarkt - Tanja van Hoogdalem

KEY FEATURE: VOICE CONTROL

De Citation ONE heeft een ingebouwde Google Assistent en daardoor kun je de speaker met je stem besturen. Dat vond ik wel even wennen aan het begin ;). Maar nu vind ik het ideaal! Door ”Hey Google” te zeggen start de spraakassistent automatisch op. Je kunt de spraakassistent bijvoorbeeld vragen om een bepaalde playlist te spelen of om het licht uit te doen. Dit alles doe je via de Google Home-app.

MIJN ERVARING MET DE CITATION ONE

Zoals je hierboven al wel kon lezen ben ik enthousiast over de Citation ONE! Je moet er aan het begin wel even voor gaan zitten om alles te installeren, maar als je dat hebt gedaan dan werkt het allemaal heel simpel! Het tijdloze design, de hoogwaardige geluidskwaliteit en de voice control met de spraakassistent maakt deze speaker tot een mooie aanwinst in mijn nieuwe huis :).  Op welk plekje vinden jullie de speaker het mooiste staan?

Liefs,

Tanja