Badkamer Zaandijk Eigen huis en Tuin - Tanja van Hoogdalem

Jullie hebben het misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram: sinds kort ben ik begonnen als styliste van KARWEI voor Eigen Huis & Tuin! Ik heb nu een aantal draaidagen gehad en ik heb het goed naar mijn zin! Erg leuk om alles achter de schermen mee te maken! Van de beginsituatie tot de oplevering en alles daar omheen :). De eerste twee draaidagen waren in Zaandijk. Het hele huis hadden Ceriel en Mariska opgeknapt, maar de badkamer was nog onlogisch ingedeeld en gedateerd. Tijd om daar verandering in te brengen dus!

Badkamer Zaandijk Eigen huis en Tuin - Tanja van Hoogdalem

Badkamer Zaandijk Eigen huis en Tuin KARWEI - Tanja van Hoogdalem

Badkamer Zaandijk Eigen huis en Tuin KARWEI - Tanja van Hoogdalem

Een verrassende en tijdloze badkamer

Dat deze badkamer een metamorfose nodig had was niet bepaald overdreven! De indeling was heel onlogisch en alles was erg verouderd. Eer van je werk dus :)!  Alles ging er uit en er kwam een totaal nieuwe indeling. We hebben gekozen voor een rustige en tijdloze basis met strakke betonlook tegels,  ambachtelijke wandtegels en het hout van het wastafelmeubel. De spiegels voor het raam zijn mijn favoriet! Niet een voor de hand liggende keuze, maar het werkt wel heel goed in deze ruimte. De zwarte accenten geven de badkamer een stoere touch en de koperen details zorgen voor een luxe uitstraling. Ben je benieuwd waar je de items uit de badkamer kunt vinden? Neem dan een kijkje op de shop de look pagina van KARWEI! Alle overige informatie en de werkbeschrijving van het zelfgemaakte houten wastafelmeubel kun je ook vinden op de website van KARWEI.

Badkamer Zaandijk Eigen huis en Tuin KARWEI - Tanja van Hoogdalem

Badkamer Zaandijk Eigen huis en Tuin KARWEI - Tanja van Hoogdalem

Een nieuwe uitdaging

Inmiddels heb ik ook een ander project in Oirschot met veel plezier afgerond! Binnenkort te zien op TV :). Het leuke is dat ik naast mijn rol als styliste voor KARWEI in Eigen Huis & Tuin ook meer zal gaan klussen in beeld! Ik neem namelijk de kleine DIY-projecten voor mijn rekening. Deze zie je voorbij komen in Eigen Huis & Tuin, maar ook op de blog van KARWEI! Daar deel ik het stappenplan en laat ik jullie zien hoe je zelf ook aan de slag kunt gaan. Al met al dus een hele toffe nieuwe uitdaging waar ik met veel plezier aan werk :)! Ik houd jullie uiteraard op de hoogte!

Liefs,

Tanja