DIY wandrek - Tanja van Hoogdalem

Afgelopen week ben ik aan de slag gegaan met dit nieuwe DIY-idee voor in de woonkamer. Ik woon hier nu ruim 1,5 maand en er is nog genoeg te doen hier in huis! Naast de bank had ik nog een smal plekje over voor een mooie eyecatcher. Ik ging daarom aan de slag met een DIY wandrek van hout. Het wandrek neemt weinig ruimte in beslag maar is toch ideaal om er plantjes of andere mooie items op uit te stallen!

DIY wandrek - Tanja van Hoogdalem

DIY wandrek van hout

Op het wandrek heb ik een aantal mooie items uitgestald. De plantjes kocht ik hier om de hoek in de stad bij Florale Extase. De messing vogel en pauw zijn van KARWEI. Aan het rek heb ik nog een aantal knopjes bevestigd zodat ik er wat items aan kan hangen. Het leuke aan dit wandrek is dat je ‘m voor veel verschillende functies kunt gebruiken! Als plantenrek, als pronkrek of als bijvoorbeeld een keukenrek. Wat je maar wilt dus! In mijn blogpost voor KARWEI kun je stap voor stap lezen hoe ik dit wandrek gemaakt heb.

De held van de foto is natuurlijk weer Rocco ;). Op de ene of andere manier krijgt hij het altijd voor elkaar om de show te stelen op mijn foto’s. Tijdens mijn vorige project lukte hem dat ook al goed! Wat vinden jullie van het resultaat? Wil je zelf ook aan de slag? Lees dan mijn blogpost voor KARWEI voor de werkbeschrijving!

Liefs,

Tanja