Zoals jullie misschien wel weten woon ik nu een aantal maandjes in mijn nieuwe huis. Door de drukte op werk, gelukkig heel veel leuke dingen, kom ik helaas niet echt toe aan het thuis klussen. Er wachten nog heel wat leuke projecten op mij, maar die moeten dus nog even geduld hebben ;). Wel heb ik het opruim virus te pakken en daarom heb ik een nieuwe handige en mooie kast voor naast de bank. Misschien herken je het wel, in een nieuw huis moet je je vaste plekjes nog vinden om spulletjes op te bergen. In mijn kasten is het helaas nog een chaos en ik ben continu van alles kwijt. Tijd om daar verandering in te brengen!

 

Kast Borneo KARWEI - Tanja van Hoogdalem

Kast Borneo KARWEI - Tanja van Hoogdalem

Kastje rotan - Tanja van Hoogdalem

Rotan kast: de ideale opberg- en stylingsplek

Degenen die me al een tijdje volgen herinneren zich misschien nog wel dat ik tijdens mijn make-over in het KARWEI huis bovenstaande kast Borneo heb gebruikt in mijn stylekamer. Ik was op slag verliefd op dit kastje en toen ik aan de slag ging met het plan voor mijn nieuwe huis wist ik al direct dat dit toffe kastje er moest komen! Het kastje is een ideale opbergplek om wat spullen in te organiseren. In mijn blog voor KARWEI geef ik tips hoe ik dit gedaan heb. Naast dat het kastje een ideale opbergplek is, is het ook een ideaal plekje om mooie spulletjes op uit te stallen. Ik koos weer voor een aantal favoriete items van mij: planten en messing!

Heb jij ook de lente in je bol en heb je zin om thuis eens lekker op te ruimen? Lees dan mijn blog op inspiratie.karwei.nl voor handige opberg- en stylingtips :)! Binnenkort hoop ik weer met jullie leuke nieuwe DIY-ideeën te delen!

Liefs,

Tanja