KARWEI huis - Tanja van Hoogdalem

Deze week was ik aanwezig in het KARWEI huis in Amsterdam! Wat een toffe ervaring! KARWEI laat dit jaar de interieurtrends zien in een volledig ingericht KARWEI huis in De 9 straatjes in Amsterdam! Daar vind je alle musthaves van dit seizoen. Iedere week geeft een influencer een kamer in het KARWEI huis een make-over. Deze week is mijn kamer te bewonderen! In deze blogpost deel ik met jullie mijn ervaring en laat ik het resultaat zien :)!

KARWEI huis messing - Tanja van Hoogdalem

KARWEI huis wanddecoratie door Tanja van Hoogdalem

KARWEI huis - Tanja van Hoogdalem

KARWEI huis messing - Tanja van Hoogdalem

Het KARWEI huis: de voorbereidingen

Na de zomer beginnen de woonmaanden weer en worden de nieuwe collecties onthuld! In juli mocht ik de nieuwe collectie van KARWEI al bewonderen, eerder schreef ik daar al een blogpost over. Ook was ik al een tijdje op de hoogte van het toffe nieuwe project wat gepland stond: het KARWEI huis! Toen nog strikt geheim, nu volop te bewonderen in De 9 straatjes in Amsterdam :). Van de 8 nieuwe Style Statements koos ik het Statement Messing. De matte uitstraling van messing zorgt ervoor dat de toevoeging mooi subtiel blijft. Precies waar ik van houd! Het geeft net dat vleugje extra warmte aan mijn interieur :).

Style statement messing

Het Style Statement messing past perfect in mijn interieur! Een paar kleine items in deze tint zijn al genoeg om een mooie sprankelende toevoeging aan het geheel te geven. Als jullie me al een tijdje volgen dan weten jullie misschien wel dat ik altijd erg let op de details :)! De details maken het geheel vind ik. Voor de make-over in het KARWEI huis koos ik onder andere voor mooie messing accessoires, zoals de theepot met messing dop, messing kandelaren en een toffe messing lamp. De items uit mijn kamer kun je trouwens terugvinden in de Shop the Look pagina op karwei.nl!

KARWEI huis styling eettafel - Tanja van Hoogdalem

KARWEI huis styling door Tanja van Hoogdalem
KARWEI huis lamp messing - Tanja van Hoogdalem
KARWEI huis - Tanja van Hoogdalem
HET RESULTAAT

Afgelopen maandag vertrok ik al vroeg naar Amsterdam voor dit nieuwe avontuur. Het hele proces van deze week is vastgelegd op video! Van het shoppen in de bouwmarkt tot het stylen van de kamer :). Heb je het gemist? Kijk dan snel het filmpje terug! De kamer is een combinatie geworden van natuurlijke materialen, lichte tinten en messing! Ik ben heel blij met het resultaat :). De eettafel en de kast vormen het middelpunt van de kamer. Links in de kamer koos ik voor verschillende items aan de muur. Dit geeft een speels effect aan de ruimte! Eerst heb ik de verschillende items op de grond neergelegd om te kijken hoe ik ze wilde verdelen. Daarna bevestigde ik ze pas aan de muur! Uiteraard mochten planten niet ontbreken in de ruimte.  De groene kleur komt naast de planten ook weer terug in bijvoorbeeld de eetkamerstoel en de groene plaat tegen de muur!

Wat heb ik genoten! Dank ook aan alle leuke mensen om me heen die dit mede mogelijk hebben gemaakt! De dag was niet zo gezellig geweest zonder jullie :)! Wil je ook een bezoekje brengen aan het KARWEI huis? Het KARWEI huis is geopend van zaterdag 13 oktober tot en met donderdag 29 november.

Liefs,
Tanja