Messing in je interieur - zithoek styling Tanja van Hoogdalem

Zo leuk om dit met jullie te delen! De nieuwe wooncollectie van KARWEI is binnen en ik sta samen met Rocco in het nieuwe Idee magazine van KARWEI! De nieuwe wooncollectie bevat 8 toffe musthaves voor je interieur, namelijk pink, naturel, fluweel, dun lijnenspel, rond, messing, glas en structuur. Misschien heb je de folder al ontvangen en anders ligt hij deze week bij je op de mat! Mocht je nou geen folders ontvangen dan is het magazine ook gratis te verkrijgen in alle KARWEI vestigingen :). Ik koos voor mijn stylingsopdracht voor de musthave messing. In deze blogpost vertel ik je waarom en laat ik het resultaat zien!

Messing in je interieur - zithoek styling Tanja van Hoogdalem

Verlichting messing zithoek - Tanja van Hoogdalem

Messing interieur vogel zithoek - Tanja van Hoogdalem

De voorbereiding: een bezoekje aan de fotostudio van KARWEI

Begin juli bracht ik samen met Marij een bezoekje aan de fotostudio van KARWEI. Zo leuk om eens een kijkje te nemen achter de schermen! De nieuwe collectie ligt pas vanaf komende week in de winkels, maar alle nieuwe spullen van de collectie lagen toen al gereed om gefotografeerd te worden voor het nieuwe magazine. Marij koos voor de musthave pink en ik voor de musthave messing! In de fotostudio zochten we onze favoriete items uit waarmee we een ruimte in huis konden stylen. Ik was gelijk enthousiast over de nieuwe collectie! Wel lastig om zo’n tijd vooruit te werken, ik moest namelijk alles nog geheim houden ;). Tot nu dus!

Servies musthave messing - Tanja van Hoogdalem

Kussen met pompons zithoek - Tanja van Hoogdalem

Tanja van Hoogdalem met Shiba Rocco zithoek styling

Messing in je interieur

Zoals ik hierboven al vertelde koos ik voor de musthave messing. Messing geeft net dat vleugje extra warmte aan mijn interieur. De matte uitstraling van messing zorgt ervoor dat de toevoeging mooi subtiel blijft. Precies waar ik van houd! Messing kleurt ook mooi bij al het groen in huis, zoals bij de planten of de groene bank!  Ik koos onder andere voor het glazen tafeltje met messing afwerking. Een ideaal plekje om mooie items op uit te stallen! De leuke theepot en de groene vogel (allebei van KARWEI) hebben een mooi plekje gekregen op de salontafel. De messing lamp naast de bank is ook een mooie eyecatcher! Hij kleurt prachtig bij de groene bank, vinden jullie ook niet?

Idee magazine KARWEI messing - Tanja van Hoogdalem

Skeletplant zithoek.- Tanja van Hoogdalem

Messing windlicht - Tanja van Hoogdalem

Bloggen voor KARWEI

Mensen die mij al een tijd volgen herinneren zich misschien nog wel het moment dat ik voor KARWEI ging bloggen. Inmiddels doe ik het al een jaar met veel plezier! Regelmatig krijg ik de vraag welke opleiding ik hiervoor gevolgd heb. Ik heb Orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Iets heel anders dus ;). Interieur was altijd mijn hobby en inmiddels heb ik van deze hobby mijn werk kunnen maken! Ik hoop jullie nog lang te mogen inspireren!

Liefs,

Tanja