Karwei binnenkijker

Zo leuk om dit met jullie te delen! Vorige maand werd ik benaderd door KARWEI met de vraag of ik voor hun wilde bloggen. De komende maanden zal ik regelmatig voor hun bloggen op de vernieuwde wooninspiratie website!  In mijn nieuwe blog voor KARWEI stel ik mezelf voor en laat ik jullie ons huis zien.KARWEI blogger Tanja van Hoogdalem

Als kind ging ik altijd al met mijn vader mee naar de KARWEI. Voor zijn verjaardag en voor Vaderdag vroeg hij standaard een Karweikaart. Hij was dan ook altijd in huis bezig, want mijn moeder had altijd wel nieuwe ideeën. Een kastje wat gemaakt moest worden of de muur die een ander kleurtje moest krijgen. Ik heb het dus van geen vreemde ;). Extra leuk om nu met KARWEI samen te werken!  

KARWEI binnenkijken blog - door Tanja van Hoogdalem

KARWEI binnenkijken blog - door Tanja van Hoogdalem

In het verleden kluste ik al heel wat met KARWEI. Zo maakte ik de vakkenwand met behulp van de werktekening van KARWEI. Een hele leuke DIY om zelf eens te proberen! Daarnaast maakte ik de kapstok in de hal met steigerbuizen en plaatste ik een MDF plaat met behang achter het tv meubel. Ik heb er veel plezier in om al deze projectjes uit te werken!

KARWEI binnenkijken blog - door Tanja van Hoogdalem

KARWEI binnenkijken blog - door Tanja van Hoogdalem

Benieuwd naar de volledige binnenkijker van ons huis? De hele blog kun je lezen op de website van KARWEI! Leuk als jullie een kijkje nemen! De komende tijd kunnen jullie mij daar volgen voor meer inspiratie en leuke DIY projectjes! Ik zal op mijn blog ook regelmatig kleine overzichtjes delen van mijn projecten. Ik heb er zin in! :)

Liefs,

Tanja

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren