In mijn vorige blog deelde ik met jullie de ene zijde van mijn werkkamer. Vandaag laat ik jullie de andere zijde van mijn werkkamer zien. Op een zondagavond keek ik naar het programma ‘zelf aan de slag’ van vtwonen. In deze aflevering is te zien hoe ze een vakkenwand maken en gebruiken als hoofdbord van een bed. Wat een leuk idee! Hier wilde ik iets mee doen. Lezen jullie mee?Vakkenwand werkkamer Tanja van Hoogdalem

Vakkenwand

Met behulp van deze werktekening van KARWEI ging ik in mijn werkkamer aan de slag. Je hoeft helemaal geen ervaren klusser te zijn om deze wand te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn vuren latten en wat gereedschap. Tot slot een likje verf en je vakkenwand is klaar! Voor dit project is geduld ook wel belangrijk, want je bent niet 1-2-3 klaar. Ik maakte de vakkenwand alleen, maar een extra paar handen is wel aan te raden. Houd er daarnaast rekening mee dat de muur nooit helemaal recht loopt. Soms is het dus een beetje passen en meten om de latjes netjes tegen elkaar aan te krijgen.

Werkkamer vakkenwand Tanja van Hoogdalem herfstSfeer styling vakkenwand werkkamer Tanja van Hoogdalem Styling vakkenwand werkkamer door Tanja van HoogdalemCollage vakkenwand werkkamer Tanja van Hoogdalem

Styling

De vakkenwand is de ideale plek om uitgebreid te stylen. Momenteel hangen de leuke kaarten van Barbara Decré aan de muur. Ik ken Barbara via Instagram. Ze maakt prachtige foto’s en beide delen we een liefde: de Shiba inu! Haar Shiba staat ook afgebeeld op één van de kaarten. Is hij niet schattig?! De metalen letter is uit de webshop van Stoer metaal. De rozenbottel maakt het herfstige plaatje compleet. Deze tak wordt in de zomer vervangen door fleurige zomerbloemen. De wand voelt op deze manier elk seizoen weer een beetje als nieuw! :)

Wat vinden jullie van mijn vakkenwand? Heb je nog vragen over hoe ik mijn wand gemaakt heb? Stel ze gerust!

Liefs, Tanja

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren