Een kijkje in de slaapkamer

Onze slaapkamer bevindt zich op de begane grond en grenst aan de tuin. Door de grote schuifpui hebben we veel licht in de slaapkamer, zo fijn! Daarnaast hebben we een grote inloopkast en zeg nou zelf; welk vrouwenhart gaat hier niet sneller van kloppen?! :). Vandaag geef ik jullie een kijkje in onze slaapkamer.slaapkamer-styling4-tanja-van-hoogdalem

Het lampje en het spiegeltje aan de muur kocht ik bij loods5, één van mijn favoriete winkels. De kaartjes zijn van Sukha Amsterdam. Ik vind de teksten zo leuk!

Jij mag altijd Met je hoofd vol wens Bij mij komen liggen Hier ben je vrij Want ik trek geen grens Tussen dag en nacht Dromen mag Altijd bij mij Ook overdag – Sukha

slaapkamer-styling2-tanja-van-hoogdalem

slaapkamer-styling1-tanja-van-hoogdalem

Een DIY houten ladder

De ladder naast het bed maakte ik zelf met takken uit het bos. Een makkelijke en leuke DIY! Nadat je mooie takken hebt gevonden in het bos laat je ze goed drogen. Daarna kun je de takken verven. Dit hoeft natuurlijk niet, net wat je zelf mooi vindt! Door wat grijze verf te verdunnen met water krijg je een natuurlijk effect. De houtstructuur is zo nog goed te zien. Vervolgens zaag je de takken op maat. Daarna bind je de treden vast met stevig touw.  Een ideale plek om bijvoorbeeld een mooi kledingstuk te showen! Al denkt manlief daar anders over (lees een ideale ‘dumpplek’ ;)).

De berkentak naast het kocht ik bij een plaatselijke bloemist. De rieten mand op de grond komt uit de webwinkel westwing.nl. De ronde spiegel op de sidetable kocht ik bij de kringloopwinkel en geeft een leuke weerspiegeling. Het behangetje op de muur is van Art of Living. Het printje geeft sfeer aan de slaapkamer maar is toch ook rustig, precies wat bij mij past! :)

slaapkamer-styling4-1-tanja-van-hoogdalem
slaapkamer-styling3-tanja-van-hoogdalem

Spiegels in de slaapkamer

Zoals je ziet hebben wij veel spiegels in de slaapkamer. Niet alleen om mezelf op te tutten ;). Spiegels zorgen ervoor dat het licht reflecteert en dat de ruimte groter lijkt. Ook zorgt het voor leuke weerspiegelingen zoals je hierboven ziet. Een echte aanrader dus! Wij hebben twee spiegels hangen naast de inloopkast en op de sidetable.

slaapkamer-collage-tanja-van-hoogdalem

slaapkamer-styling-tanja-van-hoogdalem

De groene kussentjes op het bed zijn van loods 5. Echt een gevaarlijke winkel om bij in de buurt te wonen! De vogelslinger kocht ik een tijd geleden bij quip&Co, een (web)winkel met industriële meubelen, lampen en accessoires. Het plaid kocht ik bij Sissy-Boy Homeland en geeft samen met het vachtje een warme uitstraling aan de slaapkamer.slaapkamer-sidetable5-tanja-van-hoogdalem

Wat vinden jullie van onze slaapkamer?

Liefs, Tanja

BewarenBewaren

BewarenBewaren

25 reacties

  • Wat leuk om te horen dat ik je geïnspireerd heb! :) Altijd fijn om weer wat te veranderen in huis he? Jij ook een fijn weekend! Liefs, Tanja

 1. Net zo mooi als het vorige. Geweldig meid. Kan niet wachten op wat er nog meer gaat komen.

 2. Prachtige styling Tanja! Ik ben normaal gesproken niet zo van de deco ladders, maar vind jouw diy versie gemaakt van takken werkelijk prachtig! Liefs, Sandra

  • Dank je wel Sandra! Ik normaal ook niet zo, maar door deze de natuurlijke look wel! Dank je wel! :)

 3. Pingback: Scandi + Boho – ZROBIONE DO MIESZKANIA

 4. Mag ik vragen wat je hebt gebruikt om het nachtlampje te bevestigen aan de muur (de houten steun)?
  Groetjes, Sanne

  • Hi! Dank je wel! Ik kocht het plaid een tijd geleden bij Wehkamp, maar die verkopen ‘m niet meer! Misschien op de site van sissyboy zelf?

 5. Hoi Tanje,

  Heel erg mooi! Lekker fris!

  Mag ik vragen waar je de tafeltjes hebt gekocht die je als nachtkastje gebruikt en de sidetable? Die is ook erg mooi!

  Groet,
  Caressa

  • Hi Caressa,

   Dank je wel! Het tafeltje naast het bed kocht ik bij de Kwantum. Volgers mij hebben ze het tafeltje helaas niet meer in het assortiment.

  • Hi Joyce, dank je wel! Het lampje kocht ik een hele tijd geleden bij Loods 5! Misschien hebben ze daar nog iets vergelijkbaars! Groetjes, Tanja

 6. Pingback: Maak kans op een spiksplinternieuw HEMA matras

 7. Pingback: 7 Dreamy things that shouldn't miss from your bedroom this season - Daily Dream Decor

Geef een reactie

Navigeer