Een nieuwe DIY in de hal! Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe DIY projectjes te verzinnen voor in huis. In een vorige blog deelde ik met jullie al de zelfgemaakte vakkenwand in mijn werkkamer. Deze keer wilde ik iets voor in de hal. Op de website van vtwonen zag ik een leuk idee voorbij komen, namelijk lades aan de muur. Ideaal in de hal voor bijvoorbeeld het opbergen van sjaals en wanten.

hal-lades-aan-muur-tanja-van-hoogdalem

DIY: lades aan de muur

Zo gezegd zo gedaan. Als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb dan moet het ook direct gebeuren, herkenbaar? :) Op marktplaats ging ik op zoek naar oude lades. Eenmaal gevonden ging ik met een kwast en een blik witte verf aan de slag.

Bij de webshop Olive & Mint bestelde ik mooie leren handgreepjes. Deze zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. De handgrepen geven gelijk een stoere look aan de lades! Ik koos voor de witte variant. Naast de leren handgreepjes verkopen ze nog veel meer mooie spullen. Ook voor eigen ontwerp van bijvoorbeeld een geboortekaartje kun je bij hun terecht.

Naast de lades hangt er ook nog een sleutelhouder van Wohood aan de muur. Deze design sleutelhouder is gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam gekapte Europese bossen. Op de vloer liggen Portugese tegeltjes.

hal-styling-lades-tanja-van-hoogdalemhal-kapstok-tanja-van-hoogdalem

DIY kapstok in de hal

De hal vind ik een belangrijke ruimte in huis. Het is de eerste plek waar je binnenkomt na bijvoorbeeld een dag werken. Het is dus fijn als je je gelijk thuis voelt! De kapstok maakten we zelf met steigerbuizen van de KARWEI. Je kunt er allemaal losse onderdelen kopen en zo je eigen kapstok vormgeven. Ideaal voor ons nisje in de hal. Lekker stoer en praktisch!

hal-styling-tanja-van-hoogdalem

hal-moodboard-tanja-van-hoogdalem

 Moodboard op een magneetbord

Vanuit onze slaapkamer kijken we zo de hal in. Het bankje kocht ik ongeveer een jaar geleden op een plaatselijke rommelmarkt voor slechts 2 euro! Uiteraard kreeg ook deze weer een likje verf. De kaartjes op het magneetbord wissel ik elk seizoen weer af. Zo leuk om te doen! Samen vormen ze een mooi moodboard voor dat seizoen. De lambrisering op de muur verfde ik in de kleur grijs, Cyber van Histor. Ten slotte heb ik aan de muur wandhaken van HK living bevestigd. Je kunt er bijvoorbeeld een leuke spiegel of plantjes aanhangen!

Wat vinden jullie van mijn DIY projectjes in de hal? Heb je ook zin gekregen om thuis aan de slag te gaan? Via deze link krijg je een overzichtje welke woonartikelen binnen 24 uur in huis zijn! Ideaal voor als je net als ik ongeduldig bent ;).

Liefs,

Tanja

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren