Enkele weken geleden heb ik mijn werkkamer onder handen genomen. Er kwam een nieuw behangetje op de muur en wat fijne nieuwe items op mijn bureau. Omdat ik onlangs thuis ben gaan werken, wilde ik een prettige werkplek creëren. Dat maakt het werken een stuk fijner! Vandaag deel ik met jullie deze zijde van mijn kamer. Werkplek Tanja van Hoogdalem behang Studio Onszelf

Studio onszelf

Op de muur wilde ik graag een mooie behangetje. Ik koos voor het behang van Studio Onszelf. Astrid en Claudia, de oprichters van Studio Onszelf, creëren de meest prachtige behangetjes met verschillende thema’s. Ik koos voor een behang met een natuurlijke print. De botanische afdrukken op dit behang geven mijn werkkamer direct de sfeer waar ik naar op zoek was. Houd je meer van kleur? Ze hebben dit behang ook in een gekleurde versie! :) Naast de behangetjes die in hun webshop staan kun je zelf ook een verzoek voor ontwerp doorgeven.

Een warme werkplek

Deze week kreeg ik mijn wollen plaid binnen die ik kocht bij Lauw design. En wat is hij mooi! Laura breidt de plaids zelf met wol die afkomstig is van het Merino schaap. De Merino staat bekend om zijn hoge wolproductie en de bijzondere kwaliteit van de wol. Het plaid geeft een warme uitstraling aan mijn werkplek, perfect voor de koude maanden! Mij vind je hier aan het werk, weggekropen onder dit zachte plaid met een grote mok thee :).

werkplek-plaid-lauw-design-tanja-van-hoogdalem

werkplek-kastje-tanja-van-hoogdalem

Het kastje op mijn bureau heb ik gevonden in de kringloopwinkel. Het had een donkerbruine kleur. Ik heb het zelf geverfd in een vergrijsde groene tint. Ideaal om spulletjes in op te bergen die gezien mogen worden! De stoel kocht ik op een plaatselijke rommelmarkt en verfde ik wit. Het servies op mijn bureau is van House Doctor. Ik vind de blauwe kleur zo mooi!

Wat vinden jullie van mijn werkplek? Hebben jullie ook weer zin in de koude maanden?

Liefs, Tanja

BewarenBewaren

BewarenBewaren