fonQ slaapkamer zuiver wandlamp

Sinds mijn laatste blog over de slaapkamer is er een hele hoop veranderd. De basis van onze slaapkamer was veel wit met grijs en hout. Ik ben dol op een lichte slaapkamer, dus dat aspect moest blijven. Wel heb ik een aantal andere veranderingen doorgevoerd. Vandaag deel ik met jullie deel I van de metamorfose van onze slaapkamer!Slaapkamer wandlamp lightbox Zuiver - Tanja van Hoogdalem

METAMORFOSE SLAAPKAMER

Het bed verplaatste ik naar de andere kant van de kamer. Wat een ruimte gaf dat! Opeens had ik een heel stuk muur over. Wat ik daarmee ga doen laat ik jullie in deel II van de slaapkamer metamorfose zien :). Achter het bed kwam er een nieuw behangetje op de muur. Dit brick wall behang van AS Creation geeft een stoere uitstraling aan de slaapkamer. De kussens op het bed zijn van Crisp Sheets. Ik kocht ze een tijdje geleden in de sale. De kussenslopen zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een stonewashed effect. Wat zijn ze mooi he?Slaapkamer fonQ lamp zuiver

ZUIVER WANDLAMP

Meteen toen ik de wandlamp Saber van Zuiver zag was ik verliefd, maar ik kon niet direct een plekje vinden om deze lightbox op te hangen. Met de aanpassingen in de slaapkamer kwam er opeens een ideaal plekje voor vrij! Met deze Light Saber wandlamp kun je elk favoriet woord of elke quote maken. Er worden maar liefst 105 nummers en letters meegeleverd! Eindeloos veel mogelijkheden dus :). De lamp is gemaakt van eikenhout en kunststof. Hij hangt prachtig boven het bed, vinden jullie ook niet?

In het assortiment van fonQ kun je nog meer wandlampen van het merk Zuiver vinden. Het merk Zuiver staat voor puur en eigentijds design. De collectie is heel breed: van stoelen tot vloerkleden en prachtige lampen. Alles met een speelse en moderne stijl. Slaapkamer wandlamp saber zuiver - Tanja van Hoogdalem
Wandlamp zuiver slaapkamer brick wall - Tanja van Hoogdalem

Brick wall lightbox - Tanja van Hoogdalem

Wat vinden jullie van de veranderingen in de slaapkamer? Binnenkort deel ik met jullie deel II!

Liefs,

Tanja

Note: deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ. Ik werk alleen samen met bedrijven waar ik enthousiast over ben en ik ben altijd eerlijk over een product.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren