design wandlamp lean mute

Een nieuwe lamp op mijn werkkamer! Deze wandlamp van Muuto stond al een tijdje op mijn wishlist en nu hangt hij aan de muur naast mijn vakkenwand! Een mooie eyecatcher erbij in de werkkamer! Lezen jullie mee?

Muuto Lean wandlamp design - door Tanja van HoogdalemWandlamp design Muuto  - door Tanja van Hoogdalem

MUUTO LEAN WANDLAMP

Muuto is een Deens design merk opgericht in 2007 door Peter Bonnen en Kristian Byrge. De collectie bestaat uit lampen, stoelen, tafels, kasten, banken en woonaccesiores. De Lean wandlamp is een prachtig item uit deze collectie. Het is zowel een hangende als staande wandlamp, dat geeft deze lamp een uniek karakter. De lamp is ontworpen door Claesson Koivisto Rune en past geheel bij het streven van het bedrijf om een nieuw perspectief op de kaart te zetten.
Muuto Lean wandlamp design - door Tanja van HoogdalemStyling crisp sheets notebook - door Tanja van HoogdalemWandlamp verlichting Muuto Lean - door Tanja van Hoogdalem

MUUTO DESIGN IN MIJN WERKKAMER

De Muuto Lean wandlamp heeft een plekje gekregen in de werkkamer naast mijn vakkenwand. Hier kun je alles lezen over hoe ik deze vakkenwand gemaakt heb. Nu de herfst eraan komt vind ik het fijn om sfeervolle verlichting in huis te hebben. Ik vind de vormgeving en de groene kleur van deze lamp prachtig! Het aan en uit knopje op de lamp is een leuk detail. Ik werk voor mezelf en regelmatig ben ik ’s avonds nog eventjes op mijn werkkamer bezig. Deze lamp gaat het komende seizoen gezellig bij mij branden!

Wandlamp verlichting Muuto Lean - door Tanja van HoogdalemStyling door Tanja van Hoogdalem

HERFST IN HUIS

Zoals jullie kunnen zien is het herfst bij ons thuis! De rozenbottel en de herfstkaartjes passen perfect in dit sfeertje. Het vaasje van Søstrene Grene kleurt leuk bij de rest, vinden jullie ook niet? Lampje aan, kaarsjes aan, een plaid erbij en werken is helemaal niet meer zo erg! :) Wat vinden jullie van mijn nieuwe wandlamp op mijn werkkamer? Focussen jullie ook meer op verlichting in huis nu het buiten weer vroeger donker wordt?

Liefs,

Tanja

Note: deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Ik werk alleen samen met bedrijven waar ik enthousiast over ben en ik ben altijd eerlijk over een product.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren