Wandkastje verlichting - Tanja van Hoogdalem

Een nieuwe blog voor vtwonen staat online! Deze keer ging ik aan de slag met een wandkastje en lamp in één. Ik had nog wat reststukken hout in de schuur liggen van voorgaande projecten. Zonde om weg te gooien! Er is altijd wel weer een nieuw project waarvoor ik het kan gebruiken :). Inmiddels kan ik bijna niet meer lopen in de berging, maar goed ;). Ik maakte dit wandkastje voor in mijn werkkamer. De herfst is begonnen en verlichting in huis wordt dus steeds belangrijker. Lezen jullie mee?

Verlichting wandkastje - Tanja van Hoogdalem

Styling werkplek verlichting - Tanja van Hoogdalem

DIY wandkastje met verlichting

Nu de dagen korter worden heb ik weer meer behoefte aan goede verlichting in huis. Ik ging daarom aan de slag in mijn werkkamer. Ik ben zelfstandig ondernemer en regelmatig werk ik nog eventjes ’s avonds een uurtje (of twee) door. Wel zo fijn om dan een leuke lamp bij mijn bureau te hebben :). Met wat resthout uit de berging ging ik aan de slag. Een middagje werk en je bent klaar! Wat plantjes maken het plaatje helemaal af. Ben je benieuwd hoe ik het kastje gemaakt heb? Je leest er alles over in mijn nieuwe blog voor vtwonen!

Stylen met licht - Tanja van Hoogdalem

DIY wandkastje met verlichting en plantjes - Tanja van Hoogdalem

DIY bureau met tegels

Misschien herinneren jullie je nog wel een vorige blog waarin ik stap voor stap beschreef hoe ik mijn DIY bureau gemaakt heb. Ik werk er nog steeds met veel plezier aan! Een DIY klus waarvan je misschien denkt dat het te moeilijk is, maar het valt reuze mee! Ik dacht dat eerlijk gezegd eerst ook. Maar de kunst is vaak om gewoon te beginnen en dan volgt de rest ‘vanzelf’ ;). De tegels staan mooi bij de groen/blauwe muurkleur, vinden jullie ook niet?

Creatief met fittingen

Dit is niet de eerste keer dat ik met een DIY lamp aan de slag ging! Eerder maakte ik al een glazen tafellamp van een terracotta schotel en een glazen vaas. Deze lamp staat nu in de slaapkamer. Ook maakte ik recent een zwevend wandplankje met lamp en plantje. De werkbeschrijving hiervan kun je in een vorige blog lezen. Ben jij al eens aan de slag gegaan met een fitting? Wees creatief! Er zijn zoveel mogelijkheden :).

Liefs,

Tanja