DIY glazen lamp - Tanja van Hoogdalem

Voor KARWEI ging ik aan de slag met een nieuwe DIY! Van een glazen vaas, een terracotta schaaltje en een lichtsnoer maakte ik mijn eigen glazen tafellamp. De juiste verlichting geeft veel sfeer in huis, zeker in de winter. Naast het sfeervolle licht is de lamp ook een mooie eyecatcher! Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en mijn ogen zoeken bijna continu naar nieuwe inspiratie. Extra leuk om losse onderdelen samen te voegen tot een nieuw geheel! Een lichtsnoer aansluiten klinkt misschien moeilijk, maar het valt reuze mee. Met het juiste stappenplan kan jij dit ook :).

DIY glazen lamp - Tanja van Hoogdalem

DIY tafellamp van glas - Tanja van Hoogdalem

DIY glazen lamp - Tanja van Hoogdalem

Aan de slag met de DIY tafellamp

Met een groene glazen vaas van KARWEI ging ik aan de slag. Ik ben dol op glazen tafellampen en het leek me leuk om er zelf eentje te maken. Aangezien ik de laatste tijd steeds meer goud in huis heb, zoals bijvoorbeeld de gouden wandlamp naast de bank, koos ik voor de gouden metallic spuitlak van KARWEI. Op de inspiratiepagina van KARWEI leg ik stap voor stap uit hoe ik deze glazen tafellamp gemaakt heb. Je kunt creatief aan de slag gaan met dit idee! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor vazen met verschillende vormen en kleuren. De lamp staat bij ons in de slaapkamer. In een vorige blog over de metamorfose van onze slaapkamer liet ik jullie zien hoe je zelf een wandbank met een DIY kledingrek kunt maken.

Benieuwd naar het volledige plaatje van het eindresultaat? Alle informatie en foto’s kun je vinden in mijn blog voor KARWEI! Ik ben benieuwd welke creatie jullie gaan maken :). Komende weken ga ik buiten aan de slag en hoop ik weer inspirerende blogs met jullie te delen! Nu nog duimen voor mooi weer :). Hebben jullie ook zin om buiten aan de slag te gaan?

Liefs,

Tanja