Crisp sheets plaid - Tanja van Hoogdalem

Een leuk nieuwtje! Sinds afgelopen maand ben ik namelijk aangesloten bij het fonQ Influencer netwerk. Samen met een selecte groep bloggers blog ik nu vast voor fonQ. Superleuk! Ik blogde al eerder voor fonQ over de Storytile en de lightbox boven ons bed. In dit blog deel ik met jullie een nieuwe aanwinst van Crisp Sheets, lezen jullie mee?

fonQ Crisp sheets plaid - Tanja van Hoogdalem

Crisp sheets plaid - Tanja van Hoogdalem

Crisp Sheets Dots plaid

Eigenlijk kun je nooit genoeg plaids in huis hebben, tenminste dat vind ik! Op koude dagen kruip ik er graag onder en ook voor styling gebruik ik ze veel. Over de rand van de bank, op het bed, in de hangstoel, over de leuning van de eetkamerstoel of opgevouwen onder mijn wandbank in de slaapkamer. Je hoort het al, genoeg plekjes! Vandaar mijn keuze voor het extra warme Dots plaid van Crisp Sheets in de kleur groen. Het is een 100% wollen deken en dubbelzijdig te gebruiken. Je kunt je wel voorstellen dat ik daar veel plezier van heb gehad de afgelopen koude dagen ;). Er is alleen wel een kaper op de kust: Rocco! Als ik maar even opsta van mijn plekje is Rocco er als de kippen bij. Geef hem eens ongelijk!  Het plaid heeft een plekje gekregen op de bank, maar als ik in de hangstoel zit verplaats ik het plaid met me mee :). Naast de bank hangt een ander favoriet item van mij: de wandlamp van House Doctor. Allebei een echte eyecatcher!

Crisp sheets plaid - Tanja van Hoogdalem

Crisp sheets plaid - Tanja van Hoogdalem

Degenen die mij al een tijdje volgen weten waarschijnlijk wel dat dit niet mijn eerste item van Crisp Sheets in huis is. In dit blog liet ik jullie eerder al het mooie beddengoed zien. Nog steeds favoriet bij mij! Het geeft gelijk zoveel sfeer in een ruimte. Dit prachtige merk uit Amsterdam verkoopt stijlvol beddengoed in zachte kleuren en subtiele prints. Een echte aanwinst! Hebben jullie ook een item van Crisp Sheets in huis? Ik heb er naast het beddengoed en het plaid ook een notitieboekje van in een superleuk dots printje.

Liefs,

Tanja