Nieuwe items in mijn wandkast! Een aantal maanden geleden maakte ik deze wandkast in mijn slaapkamer. Tijdens het maken van deze kast wist ik al: dit wordt een fijne plek om af te wisselen met styling! Af en toe veranderen in huis vinden we allemaal wel leuk, toch? Ik ging deze keer aan de slag met wat nieuwe items uit de wooncollectie van Bloomingville. De collectie is prachtig en een aantal woonaccessoires staan nu te pronken in mijn DIY kast!

Bloomingville accessoires - Tanja van Hoogdalem

Bloomingville accessoires - Tanja van Hoogdalem

Bloomingville accessoires - Tanja van Hoogdalem

Bloomingville accessoires - Tanja van Hoogdalem

Styling van de wandkast

Het is inmiddels oktober en zeker in het najaar verlang ik naar warme tinten in huis! De keuze van de woonaccessoires is daar dan ook op gebaseerd. Een voorbeeld hiervan is de fotolijst met artistieke afdruk in een bordeaux kleur gemaakt van dennenhout en glas. Of bijvoorbeeld de gekleurde vaas in een oranje/paarsige tint, ideaal voor een droogbloem! Het hout van het ornament maakt de warme uitstraling compleet. De DIY wandkast schilderde ik eerder al in een warme tint, namelijk Cosmnic Glory van Flexa. Een perfecte basis voor de woonaccessoires!

Nieuwe gezichten in huis

Al een tijdje een trend, maar ik krijg er geen genoeg van! Woonaccessoires met een gezicht of in gezichtsvorm! Ik koos voor een vaas gemaakt van aardewerk met mooie warme neutrale kleuren. Ben je het gezicht zat? Dan draai je de vaas gewoon om en heb je een vaas met alleen de neutrale tinten. Een ander favoriet item van Bloomingville is toch wel het deco gezicht ornament van hout. De warme kleur van het hout geeft gelijk sfeer aan mijn wandkast op maat!

Bloomingville accessoires - Tanja van Hoogdalem

Bloomingville accessoires - Tanja van Hoogdalem

Bloomingville accessoires - Tanja van Hoogdalem

Bloomingville accessoires - Tanja van Hoogdalem

Favoriete woonaccessoires

Mijn favoriet van de collectie woonaccessoires van Bloomingville is toch wel de vaas met het gezicht! Mooie warme tinten, ideaal voor een bos droogbloemen, maar ook zonder is de vaas prachtig! De kleuren matchen mooi bij de kleur van mijn wandkast. Het houten ornament is door zijn vorm en kleur ook een favoriet van mij! Welk item is jullie favoriet?

Liefs,

Tanja

 

 

note: deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ