DIY ideeën interieur - Tanja van Hoogdalem

Mijn eerste twee blogs voor vtwonen staan online! Zoals jullie misschien wel weten blog ik sinds dit jaar voor vtwonen. Een hele leuke nieuwe uitdaging! Mijn blogs zullen gaan over mooi en functioneel wonen. Wat ik maak moet mooi zijn, maar ook praktisch! Regelmatig ben ik druk bezig met nieuwe ideeën voor in huis. In dit blog deel ik met jullie mijn DIY ideeën voor vtwonen tot nu toe.

Multifunctioneel nachtkastje - Tanja van Hoogdalem

Multifunctioneel nachtkastje vtwonen - Tanja van Hoogdalem

Een DIY multifunctioneel nachtkastje

Mijn eerste blog voor vtwonen gaat over een DIY multifunctioneel nachtkastje voor naast het bed. Naast de functie nachtkastje heeft het ook de functie dienblad! Al een tijdje wilde ik graag een dienblad voor op bed. Vooral in het weekend vind ik dat fijn. Voor een ontbijtje op bed of om nog even te werken. Aangezien zo’n dienblad toch snel in de weg staat heb ik een idee bedacht om het te combineren met een nachtkastje. Het dienblad kun je namelijk makkelijk weer inklappen en neemt niet veel ruimte in beslag. Ideaal voor naast mijn bed! Benieuwd hoe ik dit multifunctionele nachtkastje heb gemaakt? In mijn blog voor vtwonen kun je er alles over lezen. In mijn blog over de slaapkamer metamorfose kun je lezen waar ik alle andere spulletjes op de foto gekocht heb! :)

DIY opbergkastje vtwonen - door Tanja van Hoogdalem DIY van houten kist naar opbergkastje - Tanja van Hoogdalem

Houten kist krijgt nieuwe functie

Mijn tweede blog voor vtwonen gaat over een DIY opbergkastje. Van een houten kist van Hornbach maakte ik mijn eigen opbergkastje. Helaas moet ik toegeven dat ik regelmatig chaotisch te werk ga. Ik ben zelfstandig ondernemer en een weekplanner is voor mij echt een must om productief de week door te komen. Daarom bedacht ik het idee van een opbergkastje waarbij ik alles bij de hand heb! Mijn weekplanner, washitape, notitieboekjes en pennen! Dat scheelt een hoop frustratie kan ik je vertellen ;). Soms vind ik het prettig om even aan de eettafel te werken in plaats van aan mijn bureau. Door het handvat bovenop het kastje neem je hem makkelijk mee naar een ander plekje in huis! In mijn blog op vtwonen kun je lezen hoe ik het opbergkastje gemaakt heb :).

Benieuwd naar mijn komende blogs voor vtwonen? Houd dan mijn persoonlijke pagina op vtwonen in de gaten! Hier verschijnen twee keer in de maand op maandag mijn nieuwe blogs.

Liefs,

Tanja