Ferm Living bloempotten - Tanja van Hoogdalem

Nieuw groen in huis! Verlangend naar de lente, helaas is het nog lang niet zo ver, heb ik alvast wat nieuwe planten in huis gehaald. Gecombineerd met wat prachtige nieuwe potten zijn dit mooie eyecatchers in huis! In dit blog deel ik daarom mijn favoriete bloempotten met jullie.

Ferm Living bloempotten - Tanja van Hoogdalem

Ferm Living plantenpotten - Tanja van Hoogdalem

Ferm Living planten - Tanja van Hoogdalem

Bloempotten van Ferm Living

Ik koos voor de prachtige potten van Ferm Living. In een vorige blog deelde ik al eens twee andere potten van dit merk. Mijn collectie is nu uitgebreid! Ik ben fan, jullie? De hexagon potten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik had al een groene en een grijze in mijn bezit, dus deze keer koos ik voor goud en roze! Daarnaast heb ik ook nog een hexagon design vaas van Ferm Living, favoriet bij mij voor een mooie bos bloemen. De andere twee lichtgrijze plantenpotten zijn gemaakt van vorstbestendig beton en daarom kun je ze binnen en buiten gebruiken. Ideaal! In de zomer staan ze ook heel mooi op ons dakterras.

Nieuwe planten in huis

Voor de grote design plantenbak koos ik de plant Agloanema. Dit is een luchtzuiverende plant die graag op een donkere plek staat. Een makkelijk plant in onderhoud, daar houd ik van! Voor het mooie roze hexagon potje koos ik de Begonia Venosa. Deze planten houden van een vochtige omgeving en een lichte standplaats. De Crassula Ovata is een vetplant en heeft een plekje gekregen in het gouden hexagon potje. Deze plant hoef je niet veel water te geven. Ze houden van een lichte standplaats. Tot slot de Crassula Marnieriana, de plant die kralenkettingen vormt. Wat een leuke he? Wederom een makkelijke plant die weinig water nodig heeft, ik ga voor gemak lezen jullie wel ;)

Ferm Living plantenbakken - Tanja van Hoogdalem

Ferm Living bloempotten - Tanja van HoogdaleFerm Living vakkenwand bloempotten - Tanja van Hoogdalem

Welke plantenbakken zijn jullie favoriet? En kijken jullie ook zo uit naar de lente? Ik ben al een beetje bezig om mijn accessoires aan te passen aan het nieuwe seizoen!

Liefs,

Tanja

 

Note: deze blogpost is in samenwerking gemaakt

Follow my blog with Bloglovin