DIY speelhoekje- Tanja van Hoogdalem

Mijn eerste blog voor KARWEI dit jaar is een feit! Ik ging aan de slag met mijn nieuwe DIY serie. Vorig jaar stelde ik aan KARWEI voor om bij mensen thuis aan de slag te gaan. Superleuk om anderen blij te mogen maken! Mijn huis raakt natuurlijk ook een keer vol, maar mijn creatieve ideeën zijn nog lang niet op! Een win-winsituatie dus ;). Allereerst ging ik bij mijn zus aan de slag. Ik maakte een DIY speelhoekje voor haar zoontje, lezen jullie mee?

Kids KARWEI DIY speelhoekje - Tanja van Hoogdalem

Kids KARWEI DIY - Tanja van Hoogdalem

KIDS speelhoekje - Tanja van Hoogdalem

Allereerst wilde ik graag een fijn plekje waar mijn zoontje kan spelen. Daarnaast wilde ik graag wat extra opbergruimte. Ik ben onwijs blij met het resultaat! Naast dat het een fijn speelhoekje is, staat het ook nog eens mooi in de woonkamer!

Aan de slag met het speelhoekje

Eerder hielp ik mijn zus al met de babykamer, hier kun je daar alles over lezen. Daar is ze nog steeds heel blij mee! Deze keer wilde ze graag een plekje in de woonkamer voor haar zoontje. De wensen van mijn zus waren duidelijk: het moet mooi in de woonkamer staan en er moet ruimte zijn om wat op te kunnen bergen. Met deze wensen ging ik aan de slag. Ben je benieuwd hoe ik dat deed? Op de inspiratiepagina van KARWEI leg ik stap voor stap uit hoe ik het speelhoekje gemaakt heb. Ik maakte een speelhoekje met opbergruimte waar hij fijn kan spelen.  Aan de wand bevestigde ik een lampje, een decoratieve houten knop en een spiegel. Daar kijkt hij graag in! :)

Benieuwd naar het volledige plaatje van het eindresultaat? Hier kun je alle foto’s vinden. Volgende maand ga ik weer bij iemand anders aan de slag! Heb jij een leuk idee en wil je graag dat ik ook een keertje bij jou langskom? Laat het me gerust weten! Wie weet lukt het! :)

Liefs,

Tanja