Speelhuisje zandbak met krijtbord - Tanja van Hoogdalem

Een nieuwe DIY voor KARWEI in de serie DIY buiten de deur! De vorige keer hebben jullie kunnen lezen hoe ik een DIY speelhoekje maakte bij mijn zus. Deze keer ben ik in de tuin van een vriendin aan de slag gegaan. Zij wilde graag een speelhuisje voor haar zoontje in de tuin. Ik ging met deze wens aan de slag en ik bedacht een krijtbord in de vorm van een huisje gecombineerd met een veranda en zandbak. Lezen jullie mee?Speelhuisje zandbak - Tanja van HoogdalemSpeelhuisje zandbak - Tanja van HoogdalemSpeelhuisje zandbak met krijtbord - Tanja van Hoogdalem

Ik wilde graag een speelplekje in de tuin voor ons zoontje. Een plekje waar hij alle ruimte heeft om lekker te spelen! Ik ben superblij met het resultaat. Daar gaan we van de zomer veel plezier aan beleven!

Aan de slag met het speelhuisje

Ik zie het elke keer weer als uitdaging om een leuk nieuw idee voor een DIY te verzinnen. De ene keer gaat dat natuurlijk wat makkelijker dan een andere keer ;). Ik vind het onwijs leuk om het idee wat ik in mijn hoofd heb vorm te geven en uiteindelijk foto’s te maken van het eindresultaat. In dit geval natuurlijk nog een extra leuke factor: iemand heel blij maken! Ben je benieuwd hoe ik dit speelhuisje gemaakt heb? Op de inspiratiepagina van KARWEI leg ik stap voor stap uit hoe jij ook zo’n speelhuisje kunt maken. Met douglashout, krijtbordverf en speelzand ging ik aan de slag om dit speelhuisje te maken. Op de veranda kan het zoontje van mijn vriendin zich uitleven op het krijtbord. Voor wat extra sfeer heb ik lampjes opgehangen en wat planten toegevoegd. Ook maakte ik een los deksel voor op de zandbak zodat de zandbak afgesloten kan worden.

Enthousiast geworden van dit idee? Ga dan snel naar mijn volledige blog op inspiratie.karwei.nl . Volgende maand deel ik met jullie weer een nieuwe DIY buiten de deur. Het belooft goed weer te worden dus dit zal ongetwijfeld weer in de tuin zijn! :)

Liefs,

Tanja