Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een heerlijke hangstoel in de woonkamer. In de wintermaanden hing daar de ‘Let it snow’ poster die ik jullie in een eerdere blogpost liet zien. Aangezien de heerlijke zomermaanden in aantocht zijn was het tijd voor iets anders. Tijd voor nieuw groen in huis! Hangstoel Sissyboy Homeland - Tanja van HoogdalemPlantenhouder Ferm Living - Tanja van Hoogdalem

Meer groen in huis

Ik wilde graag iets aan de muur wat kleur geeft. Aangezien ik dol ben op planten was dit een voor de hand liggende keuze. Bij MisterDesign bestelde ik de Ferm Living plantenhouder in de kleur grijs. Deze plantenhouder is ontworpen om de muur op te fleuren en tegelijkertijd meer kleur in huis te brengen. De hexagon bloempot van Ferm Living past perfect in deze houders. Deze bloempot is ontworpen door designer Trine Andersen, net zoals de andere mooie spullen van Ferm Living! Om het geheel compleet te maken plaatste ik er een grote stoere cactus bij in een terracotta pot die ik grijs verfde. Het plaid in de hangstoel is van het merk Bloomingville. Groen in huis - Tanja van Hoogdalem

Naast de plantenhouders aan de muur koos ik voor de Petite Friture Bubble Kledinghaak in maat S. Bubble is gemaakt van glas en staal. De haken zijn onvoorspelbaar van vorm, net zoals zeepbellen. Ik vind het een heel mooi en origineel design! Eerst wilde ik iets aan de haak hangen, maar zonder is hij eigenlijk al mooi genoeg! En ook in dit gedeelte van de kamer heeft Rocco zijn plekje veroverd ;). Vanaf zijn kleine zachte kleedje kijkt hij graag door de grote ramen naar buiten. Hier kijkt hij even braaf naar mij, want hij weet inmiddels dat hij wat lekkers krijgt als hij voor fotomodel speelt ;). Wandplantje hexagon pot - Tanja van Hoogdalem

Meer inspiratie voor design woonaccessoires en design plantenbakken vind je op de website van MisterDesign!

Wat vinden jullie van het nieuwe muurtje bij mijn hangstoel?

Liefs,

Tanja

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.