Koffietijd Woon3daagse Tanja van Hoogdalem

Vanmorgen was ik live te gast in koffietijd! Wat een leuke ervaring :). Zo’n 1,5 week geleden werd ik benaderd door Koffietijd of ik het leuk zou vinden om een aantal DIY filmpjes op te nemen en om live te gast te zijn in de uitzending. Dit allemaal in het kader van de Woon3daagse die gisteren van start is gegaan. De studio wordt tijdens deze drie dagen elke dag veranderd van interieur! Ik was aanwezig op dag 2. Deze dag stond de stijl ‘Licht en helder’ centraal! Deze stijl sluit natuurlijk mooi aan bij mijn interieur :).

KARWEI Hoogvliet DIY studio - Tanja van Hoogdalem

Koffietijd Woon3daagse Tanja van Hoogdalem

DIY filmpjes

Vorige week maandag ging ik allereerst aan de slag met het opnemen van een aantal DIY filmpjes. Een hele leuke nieuwe ervaring! Iets wat ik in de toekomst zeker vaker wil gaan doen, maar tot op heden nog geen tijd voor heb gehad om daar zelf mee aan de slag te gaan. Een goed begin dus om dit samen met Koffietijd te doen! De filmpjes namen we op in de DIY studio van KARWEI Hoogvliet. Wat een toffe plek! Op deze plek worden bijvoorbeeld ook workshops gegeven. Voor de filmpjes koos ik simpele en laagdrempelige ideeën uit. Het moest namelijk voor (bijna) iedereen haalbaar zijn! Zo maakte ik vaasjes van oude gloeilampen, een plantenstandaard van hout en een tijdschriftenrek! Heb jij ze al gezien?

Koffietijd Woon3daagse Tanja van Hoogdalem

Koffietijd Woon3daagse Tanja van Hoogdalem

Koffietijd Woon3daagse Tanja van Hoogdalem

Live in koffietijd

Wat was het een leuke ervaring! Ook spannend natuurlijk, maar vooral heel erg leuk ;). Ik mocht in de uitzending wat komen vertellen over mijn DIY projecten. Zo liet ik onder andere mijn DIY plantenhouder zien! Hier schreef ik eerder al een blog over. Heb je de uitzending gemist? Je kunt hier het fragment terugkijken! Veel van de interieur items kun je trouwens terugvinden bij KARWEI! Wat een mooie producten he? De DIY lattenwand is favoriet!

Ik ben benieuwd wat jullie van de filmpjes en de uitzending vinden! Zouden jullie vaker DIY filmpjes willen zien of lees je liever een stappenplan op mijn blog?

Liefs,

Tanja