DIY serviesrek keuken leren handgreepjes - Tanja van Hoogdalem

Het is weer tijd voor een nieuwe DIY! Ik ging voor vtwonen aan de slag met een DIY serviesrek voor in de keuken. Ideaal om je mooiste servies op uit te stallen :). Door de jaren heen heb ik al heel wat servies verzameld. Deze ‘serviestik’ heb ik van geen vreemde. Mijn moeder kan er namelijk ook wat van! Elk seizoen worden de planken in de keuken omgetoverd met nieuw servies in een bijpassende kleur van het seizoen. Zo fanatiek ben ik (nog) niet, maar met dit nieuwe serviesrek in de keuken heb ik natuurlijk wel weer een excuus om een mooi nieuw bordje of mokje te kopen ;).

DIY bordenrek - Tanja van Hoogdalem

DIY bordenrek keuken - Tanja van Hoogdalem

DIY serviesrek in de keuken

Voor vtwonen ging ik aan de slag met dit nieuwe idee! Hoe leuk is het om van je mooiste servies een echte eyecatcher te maken in de keuken?! Voor een speels effect mix en match je verschillende borden met elkaar. Ik koos bijvoorbeeld voor borden in verschillende kleuren en printjes! De zwarte palmbomen op het witte bord van HKliving geven een mooi contrast en het groene bord geeft wat kleur! Een mooie combinatie! Het servies met tekst van vtwonen is ook favoriet bij mij. Heel fijn van die happy quotes :)! Ben je benieuwd hoe ik dit serviesrek gemaakt heb? In mijn blog voor vtwonen kun je er alles over lezen!

Happy quote vtwonen servies: I will either find a way or make one!

DIY serviesrek keuken - Tanja van Hoogdalem

DIY serviesrek keuken - Tanja van Hoogdalem

DIY serviesrek keuken leren handgreepjes - Tanja van Hoogdalem

Houden jullie ook zo van servies? En hebben jullie ook een plekje in de keuken om je mooiste items op uit te stallen? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Tanja