Eindelijk weer een nieuwe DIY online :)! Mijn eerste grote project in mijn nieuwe huis! De afgelopen dagen ben ik hier druk mee bezig geweest, zo leuk om te doen! Misschien herinneren jullie je mijn DIY tegel bureau in mijn vorige huis nog wel! Ik vond dit zo leuk om te doen dat ik in mijn nieuwe huis weer wat met tegels wilde doen :). Deze keer koos ik voor stoere hexagon tegels op een DIY wandmeubel! 

Wandmeubel hexagon tegeltjes - Tanja van Hoogdalem

Philodendron Xanadu - Tanja van Hoogdalem

Wandmeubel hexagon tegeltjes - Tanja van Hoogdalem

Een stoer effect met zwarte hexagon tegeltjes

Er stond één ding vast voor dit wandmeubel, namelijk dat ik een mix & match aan verschillende materialen en kleuren wilde gebruiken. Dat geeft namelijk zo’n leuk effect! Allereerst bracht ik een bezoekje aan de KARWEI in Dordrecht. Hoe vaak zou ik daar al wel niet geweest zijn? Ik ben de tel inmiddels kwijt ;). Ik haalde wat kleurstalen en bekeek de tegeltjes die ik zou kunnen gebruiken. Deze hexagon tegeltjes trokken gelijk mijn aandacht in de KARWEI. Ik zag het al helemaal voor me in huis! Een mooi contrast met de roze/nude kleur die ik het DIY wandmeubel heb gegeven. Door deze mix & match van kleuren en materialen creëerde ik een balans tussen het stoere en het vrouwelijke :)! In mijn blog voor KARWEI kun je stap voor stap lezen hoe ik dit wandmeubel gemaakt heb.

Petra Lunenburg lijsten KARWEI - Tanja van Hoogdalem

Wandmeubel hexagon tegeltjes - Tanja van Hoogdalem

Zelf aan de slag: klussen en stylen

Niets leuker dan om je eigen creaties te maken voor in huis en ze daarna te stylen! De perfecte combinatie als je het mij vraagt :). Voor de styling koos ik een grote plant uit, wat mooie lijsten en verlichting! Ik heb er bewust voor gekozen het meubel niet te vol te zetten, de zwarte tegeltjes moeten natuurlijk wel goed zichtbaar blijven! Het wandmeubel is ruim 4 meter lang. Aan de andere kant staat mijn eettafel, deze laat ik jullie in een volgende blogpost zien :)

Wat vinden jullie van het resultaat? Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag zelf aan de slag met deze DIY? Lees dan mijn blogpost voor KARWEI!

Liefs,

Tanja