De eerste weken in mijn nieuwe huis zijn voorbij gevlogen. Wat een hectiek! Zeker door alle feestdagen die nog tussendoor kwamen. Ik ben wat afwezig geweest op mijn blog en Instagram om me even helemaal te focussen op de verhuizing! Gelukkig zijn de meeste dozen opgeruimd en heb ik een begin kunnen maken met wat DIY -en stylingprojecten! Er moet nog veel gebeuren, maar uiteraard alvast leuk om jullie een update te geven over de zithoek :)!

Styling zithoek roze en messing - Tanja van Hoogdalem

Hangplanten styling Tanja van Hoogdalem

Zithoek roze bank Rocco - Tanja van Hoogdalem

Zithoek styling roze bank Tanja van Hoogdalem

De zithoek: een roze bank

Een roze bank! Niet te geloven toch? Had ik van mezelf ook niet verwacht ;). Natuurlijk niet echt roze/roze, maar wel een hele mooie warme tint! Aangezien deze woning vrij ‘koel’ is van zichzelf met de beton vloer en zwart stalen kozijnen, wilde ik graag wat warmte toevoegen. Vandaar ook de keuze voor deze bank van KARWEI in een zacht roze ribstof! Ik ben er blij mee (en Rocco ook ;))! Hij zit heerlijk en kleurt mooi bij de messing elementen in huis. Het zwart van de stalen kozijnen geeft een mooi contrast!

De mooiste hangplanten

Natuurlijk mogen planten ook in dit huis niet ontbreken. Dat is zoals jullie van me gewend zijn van mijn vorige plekje ;). De mooie hangplanten aan het plafond kocht ik bij Florale Extase. Een heel leuk plantenwinkeltje bij mij om de hoek in het centrum van Dordrecht. Ik koos voor een Philodendron Hastatum en een Rhipsalis (lepismium) crusiforme. Als je mij volgt via stories dan heb je vast wel gezien dat de kleine ondernemers hier een goede aan mij hebben ;). Regelmatig haal ik de lekkerste koffie, croissantjes of zoetigheden bij de leukste bakkertjes! Het leven in het centrum bevalt mij goed ;).

Styling zithoek roze en messing - Tanja van Hoogdalem

Vogel messing styling - Tanja van Hoogdalem

Beestenboel

Wat jullie misschien ook wel opvalt zijn de gouden beestjes die op tafeltjes staan. Inmiddels heb ik een flinke verzameling! De luipaard met waxinelichthouder is favoriet! Of eigenlijk ligt mijn favoriete beest natuurlijk op de bank ;). Ik ben dol op dieren en ik vind het daarom leuk om dit ook terug te laten komen in mijn interieur! Wil je ook van die leuke beestjes in huis? Deze komen van KARWEI! Behalve Rocco dan ;).

Nieuw huis, nieuw leven

Zoals jullie hierboven kunnen lezen ben ik inmiddels aardig gesetteld in mijn nieuwe huis! Er moet nog veel gebeuren, maar alles op zijn tijd! Ik geniet momenteel van de kleine dingen om me heen en volg mijn gevoel. Dat probeer ik in mijn privé leven maar ook met mijn werk! Ik geloof dat als je dichtbij jezelf blijft je de beste weg inslaat :).

Binnenkort volgen er nog meer updates van mijn nieuwe huis + leuke DIY projecten!

Liefs,

Tanja