Eigenlijk ben ik altijd al een snoepkont geweest. Tijdens de verhuizing kwam ik foto’s tegen van mij als kind en het viel me op dat ik bijna op alle foto’s wel met snoep in mijn handen stond. Mijn kinderdroom was dan ook om een eigen snoepwinkeltje te beginnen ;). Dat is er niet echt van gekomen maar voor zoetigheid kun je me nog steeds wakker maken! Rond de feestdagen gaan er altijd nog dubbel zoveel lekkernijen naar binnen als normaal. Extra leuk natuurlijk om deze lekkernijen op een mooie schaal te serveren. Voor vtwonen maakte ik daarom een DIY-etagère voor de feestdagen.

vtwonen etagere feestdagen - Tanja van Hoogdalem

vtwonen etagere feestdagen - Tanja van Hoogdalem

vtwonen etagere feestdagen - Tanja van Hoogdalem

vtwonen etagere feestdagen - Tanja van Hoogdalem

DIY-IDEE: etagère voor de feestdagen

Voor vtwonen ging ik aan de slag met dit DIY-idee. Op bovenstaande foto’s kun je zien hoe ik de items voor de etagère op op elkaar gestapeld heb. Ik gebruik de schaal nu om oliebollen op te serveren, maar na de feestdagen kun je ‘m natuurlijk gewoon voor iets anders gebruiken! In het bovenste mokje heb ik wat gouden vorkjes en sterretjes gezet. Ik koos onder andere voor roze servies en dit combineerde ik met goud voor een feestelijke touch. Het leuke is dat je deze etagère met allerlei items in verschillende kleuren kunt maken! Je kunt je lekker uitleven :)!

Ben je benieuwd hoe ik deze DIY etagère voor oliebollen gemaakt heb? In mijn blog voor vtwonen kun je er alles over lezen! Wil je meer inspiratie voor de feestdagen? Lees dan ook eens mijn vorige blog over de DIY-kerstboom van strijkijzersnoer!

Liefs,

Tanja