DIY hangende ster - Tanja van Hoogdalem

Een nieuwe DIY voor kerst! Alhoewel ik middenin een verhuizing zit, heb ik toch zin in een kerstsfeer in huis! De kerstboom staat inmiddels en is een echte eyecatcher tussen alle dozen. Zoals jullie van me gewend zijn ging ik natuurlijk ook aan de slag met een DIY project voor kerst ;). Ik ging aan de slag met een hangende ster van losse houten stokken. Je hebt slechts een aantal items nodig om deze DIY te maken. En wat geduld, niet geheel onbelangrijk ;).

DIY hangende ster - Tanja van Hoogdalem

DIY hangende ster - Tanja van Hoogdalem

DIY hangende ster - Tanja van Hoogdalem

DIY hangende ster

Voor KARWEI ging ik aan de slag met een DIY hangende ster. Deze DIY is helemaal niet moeilijk, maar zoals ik hierboven al zei heb je wel wat geduld nodig ;). De lijm moet namelijk goed drogen voordat de ster sterk genoeg is om op te kunnen hangen! Maar als het mij lukt dan lukt het jou ook, ik ben namelijk erg ongeduldig ;). In mijn blog voor KARWEI kun je stap voor stap lezen hoe ik deze ster gemaakt heb. Ik heb de ster opgehangen voor een raampje in mijn nieuwe huis. Wil je de ster liever niet ophangen? Je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon op tafel neerzetten zonder touw! Zet er wat boompjes op of andere leuke kerstdecoratie en je hebt een eigen creatieve creatie voor de feestdagen!

Wil je ook graag zelf aan de slag met deze DIY? Lees dan snel  mijn blogpost voor KARWEI!

Liefs,

Tanja