Een nieuw huis! Sommigen van jullie hebben misschien al gezien dat ik een aantal spullen verkoop op mijn verkoopaccount op Instagram. Ik ga namelijk binnenkort verhuizen naar een recentelijk volledig getransformeerd fabriekspand! Hartje binnenstad en uitzicht op de Oude Maas. Vanaf de voorkant van mijn huis kijk ik zo op de Grote Kerk van Dordrecht. Heerlijk alle bedrijvigheid om me heen! In deze blogpost deel ik alvast een voorproefje van mijn nieuwe plekje :).

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van HoogdalemNieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Gerenoveerd fabriekspand in hartje centrum

Jullie kunnen je misschien wel voorstellen dat dit oude fabriekspand gelijk mijn hart stal bij bezichtiging! De hoge plafonds, de grote ramen met stalen kozijnen, de speelse verhoogde slaapkamer en de locatie in hartje centrum maken dit echt tot mijn droomplekje om te wonen! Het pand is gelegen aan de oude Maas in Dordrecht. Rocco kan heerlijk door het grote raam naar buiten gluren naar het water of naar de grote schepen die in de haven liggen :). Zoals je op de foto’s ziet voelt hij zich al helemaal thuis!

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis Rocco - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Uiteraard kan ik niet wachten om alles in te gaan richten! Eerst nog even heel veel dozen inpakken en verhuizen, het minder leuke deel ;). Daarna deel ik met jullie natuurlijke alle nieuwe updates hier op mijn blog en op mijn Instagram!

Liefs,

Tanja