Een nieuw huis! Sommigen van jullie hebben misschien al gezien dat ik een aantal spullen verkoop op mijn verkoopaccount op Instagram. Ik ga namelijk binnenkort verhuizen naar een recentelijk volledig getransformeerd fabriekspand! Hartje binnenstad en uitzicht op de Oude Maas. Vanaf de voorkant van mijn huis kijk ik zo op de Grote Kerk van Dordrecht. Heerlijk alle bedrijvigheid om me heen! In deze blogpost deel ik alvast een voorproefje van mijn nieuwe plekje :).

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van HoogdalemNieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Gerenoveerd fabriekspand in hartje centrum

Jullie kunnen je misschien wel voorstellen dat dit oude fabriekspand gelijk mijn hart stal bij bezichtiging! De hoge plafonds, de grote ramen met stalen kozijnen, de speelse verhoogde slaapkamer en de locatie in hartje centrum maken dit echt tot mijn droomplekje om te wonen! Het pand is gelegen aan de oude Maas in Dordrecht. Rocco kan heerlijk door het grote raam naar buiten gluren naar het water of naar de grote schepen die in de haven liggen :). Zoals je op de foto’s ziet voelt hij zich al helemaal thuis!

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis Rocco - Tanja van Hoogdalem

Persoonlijke update

Misschien viel het je al op dat ik over ‘ik’ sprak in plaats van over ‘wij’. Mijn partner en ik hebben besloten om na 10 jaar in goed overleg uit elkaar te gaan. We zijn nog steeds goede maatjes, maar vervolgen verder allebei onze eigen weg. Naast dat we goede vrienden blijven hebben we natuurlijk nog een verbindende factor: Rocco! Rocco komt gezellig bij mij wonen en gaat zo nu en dan uit logeren. Uiteraard kunnen we allebei niet zonder dit eigenwijze ventje ;). Al met al een hectische periode met veel veranderingen, maar gelukkig ook veel goede aspecten!

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Nieuw huis fabriekspand - Tanja van Hoogdalem

Uiteraard kan ik niet wachten om alles in te gaan richten! Eerst nog even heel veel dozen inpakken en verhuizen, het minder leuke deel ;). Daarna deel ik met jullie natuurlijke alle nieuwe updates hier op mijn blog en op mijn Instagram!

Liefs,

Tanja