Mijn eerste DIY voor de feestdagen dit jaar is een feit :). Als interieurblogger begin ik altijd wat eerder met het brainstormen voor mijn kersthuis, zodat ik leuke inspiratie met jullie kan delen. Deze keer vind ik het extra leuk, want mijn DIY staat ook in de nieuwe kersteditie van het vtwonen magazine! Voortaan deel ik elke maand mijn DIY ideeën in het magazine in de rubriek ‘zo gemaakt’. Gekoppeld aan deze rubriek komt er ook elke maand een blog online over deze DIY. Zo leuk! Voor de kersteditie bedacht ik deze lamp in de vorm van een kerstboom.

Kerstboom DIY met lamp - Tanja van Hoogdalem

DIY kerst feestdagen

DIY lamp in vorm van kerstboom

DIY kerstboom in het magazine van vtwonen

Voor vtwonen ging ik aan de slag met dit nieuwe idee. Deze keer dus niet alleen voor de blog, maar ook voor het magazine! Zo leuk om nu allebei te mogen doen :). Het geeft toch iets extra’s je ideeën en foto’s op papier! Voor de kersteditie ging ik aan de slag met deze DIY. Deze kerstboom geeft een mooie subtiele toevoeging aan je kersthuis. Zo gemaakt en je hebt gelijk een gezellige lamp in deze donkere tijd :). Voor een groene touch koos ik voor wat olijftakken in een mooie vaas. Daar heb ik een aantal ornamenten van Vondels Amsterdam ingehangen. Wat zijn ze schattig he?! Ik ben blij met dit gezellige hoekje in kerstsfeer! Wat vinden jullie ervan?

Ben je benieuwd hoe ik deze DIY kerstboom van strijkijzersnoer gemaakt heb? In mijn blog voor vtwonen kun je er alles over lezen!

Liefs,

Tanja