Ook dit jaar ging ik weer aan de slag met een feestelijke tafelstyling voor kerst. Vorig jaar koos ik vooral voor lichte tinten met veel wit en grijs, dit jaar is mijn kersttafel wat uitbundiger met meer kleur! Servies en accessoires in warme tinten kregen een plekje op mijn DIY ovale eettafel. In deze blogpost deel ik met jullie het resultaat!

kerst tafelstyling kersttafel- Tanja van Hoogdalem

kerst tafelstyling kersttafel- Tanja van Hoogdalem

kerst tafelstyling kersttafel- Tanja van Hoogdalem

Feestelijke tafelstyling

Het blijft leuk om de tafel feestelijk te dekken als er familie of vrienden komen eten! Als basis koos ik grijze rotan placements van H&M home. Op de placements plaatste ik roze servetten van de Hema. Daarnaast stapelde ik verschillende borden en schaaltjes op elkaar voor een speels effect! De borden zijn van Xenos en het schaaltje is van de Hema. De wijnglazen met retro vibe zijn van Hkliving en door de oranje voet een echte eyecatcher!

Ik koos voor een mix van vergrijsd blauw, rood, oranje en roze gecombineerd met gouden aspecten. Een mooie warme uitstraling! De gouden aspecten geven de tafel een extra feestelijke uitstraling, zoals de gouden kandelaren met bordeaux rode kaarsen en de gouden diertjes! Voor op de borden heb ik een olijftakje gecombineerd met een klein bosjes droogbloemen. Daar heb ik een naamkaartje aan gebonden gecombineerd met een goud diertje! Leuk om op deze manier je kersttafel persoonlijk te maken :). In de grote oranje vaas combineerde ik wat pluimen met andere droogbloemen en wat eucalyptus. Dat laatste vind ik altijd zo lekker ruiken!

tafelstyling kerst - Tanja van Hoogdalem

Warme tinten kersttafel - Tanja van Hoogdalem

kerst tafelstyling kersttafel- Tanja van Hoogdalem

Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs,

Tanja