Inmiddels schreef ik al een aantal blogs over mijn keuken en ik gok zomaar dat dit ook niet de laatste zal zijn ;)! Het blijft een favoriete plek in huis en er valt zoveel moois te verzamelen! Laatst schreef ik bijvoorbeeld een blog over mijn halfautomatische espressomachine, deze keer gaat het over mijn nieuwe waterkoker! Thee dronk ik al veel eerder dan dat ik begon met koffie drinken en er gaat eigenlijk geen dag voorbij of ik zet een bakje thee en drink dit uit één van mijn favoriete theemokken! Mijn voorkeur gaat de laatste tijd uit naar verse thee, dit heeft vaak zoveel meer smaak dan uit een kant en klaar theezakje uit de supermarkt! In deze blogpost deel ik mijn ervaring over mijn laatste aanwinst.

waterkoker keuken thee - Tanja van Hoogdalem

Waterkoker thee styling - Tanja van Hoogdalem

Waterkoker thee styling - Tanja van Hoogdalem

Plissé waterkoker in de keuken

Een tijdje geleden viel mijn oog op een mooie zwarte waterkoker. Ik had al een waterkoker staan in de keuken, maar niet bepaald eentje die mooi is om te zien! Aangezien mijn keuken project helemaal klaar is wilde ik ook wel een waterkoker die mooi staat op mijn aanrecht :). Het werd de design waterkoker van Alessi! De waterkoker draagt de naam Plissé en dit zegt gelijk alles over het model van deze waterketel. Wat een beauty he?!

Theemokken van Hkliving

Thee drinken wordt natuurlijk net wat leuker met mooie mokken om uit te drinken :)! Inmiddels heb ik al een aardige verzameling staan op mijn plank in de keuken, maar ik miste nog een paar fijne grote theebekers! Ik koos twee varianten van één van mijn favoriete serviesmerk, het hippe 70’s servies van HKliving! Met stoere aardse tinten zijn deze mokken mooie eyecatchers op mijn aanrecht! Om verse thee te kunnen drinken gebruik ik tegenwoordig de Barista & Co Brew It Stick.

Waterkoker thee styling - Tanja van Hoogdalem

Waterkoker thee styling - Tanja van Hoogdalem

waterkoker keuken thee - Tanja van Hoogdalem

waterkoker keuken thee - Tanja van Hoogdalem

Wat vinden jullie van de waterkoker? En gebruiken jullie meestal kant en klare zakjes of ook verse thee?

Liefs,

Tanja