Enige tijd geleden waren we met het team van Eigen Huis & Tuin in Oirschot. We waren daar voor een onwijs leuk project, namelijk een tuinhuis! In Oirschot wonen Ingrid en Coen met dochters Lotte en Roos. Ingrid wilt in het tuinhuis graag haar coachingsklanten kunnen ontvangen en de dochters willen er graag kunnen chillen en slapen met vriendinnen. Coen lijkt het een ideaal plekje voor een borrelruimte. Al met al moest het dus een multifunctionele en gezellige plek worden! In deze blogpost deel ik het eindresultaat van het tuinhuis :).

Eigen huis & Tuin tuinhuisje - Tanja van Hoogdalem

Eigen huis & Tuin tuinhuisje - Tanja van Hoogdalem

Eigen huis & Tuin tuinhuisje - Tanja van Hoogdalem

Een multifunctioneel tuinhuis

De basis van het tuinhuis was al goed, maar het interieur samengeraapt en de keuken gedateerd. Genoeg te doen dus! We kozen voor een mooie basis met een visgraatvloer. Deze vloer geeft gelijk een warme sfeer in het tuinhuis. Op de wand kwam een groot karamelkleurig vlak als achtergrond voor de multifunctionele kast met opbergruimte en werkplek. De karamelkleur combineerde we met bordeauxrode en poederroze accenten. Deze tinten komen ook terug in de tegeltjes achter de kachel. De zithoek en de ronde tafel zijn ideale plekjes voor Ingrid om klanten te ontvangen. Op de vide creëerde we een slaapplek voor de meiden.

Eigen huis & Tuin tuinhuisje - Tanja van Hoogdalem

Tuinhuis Eigen huis & Tuin - Tanja van Hoogdalem

Tuinhuis Eigen huis & Tuin - Tanja van Hoogdalem

Draaidagen in Oirschot

Terugkijkend op de draaidagen in Oirschot was het weer een hele belevenis! Onwijs leuk om elke keer weer met een gezellig team naar een mooi eindresultaat toe te werken! Naast de gesprekken met de bewoners en het stylen voor de camera, ben ik ook lekker aan het klussen geweest in het tuinhuis. Een van mijn favoriete klussen is toch wel tegelen. Eerder maakte ik thuis al een bureau en wandmeubel met tegels, in Oirschot heb ik geholpen met het wandje tegelen achter de haard. Een mooie combinatie van tegels in verschillende tinten!

Wat vinden jullie van het resultaat? Meer informatie over deze metamorfose vind je op de pagina van KARWEI.

Liefs,

Tanja