Inmiddels is het alweer april en hebben we de ergste koude dagen achter de rug. Op de manier waarop ik het zeg kun je al raden dat ik niet echt een wintermens ben ;). Van mij mag het hele jaar bestaan uit lange warme zomerdagen, heerlijk! Inmiddels heb ik al flink opgeruimd in huis en is het tijd om wat winterse items te vervangen voor wat mooie zomerse eyecatchers. Een van die eyecatchers is mijn nieuwe palmboom lamp van &k amsterdam.

Quote Gewoon Jip - Tanja van HoogdalemPalmboom lamp fonQ - Tanja van Hoogdalem

Palm Tree lamp

De goudkleurige palmboom lamp van &k Amsterdam matcht mooi op mijn DIY wandmeubel die ik eerder dit jaar maakte! Deze lamp heeft precies de zomerse vibe waar ik nu behoefte aan heb in huis :). Ik ben druk bezig met een toffe zomervakantie uitstippelen, ook een bestemming met palmbomen! Met deze lamp kom ik alvast in de stemming ;). De lichtstralen van de lamp schijnen mooi door de palmbladeren heen. Dat geeft een heel sfeervol effect! In de zomer heb je verlichting natuurlijk veel minder aan dan in de winter, maar deze Palm Tree lamp is ideaal voor de late zomeravond :). Ook als hij niet brand is hij natuurlijk heel decoratief!

&k amsterdam Palm Tree Lamp - Tanja van Hoogdalem

&k amsterdam Palm Tree Lamp - Tanja van Hoogdalem

Styling van het wandmeubel

De lamp heeft een plekje gekregen naast een andere favoriet in huis: de Philodendron Xanadu. Planten mogen niet ontbreken bij mij in huis en zeker niet in de lente en zomer! Fris groen in huis past helemaal bij dit seizoen :). De lijsten op het wandmeubel zijn ook favoriet. Het kaartje voor de lijsten kocht ik recent op het Creative Life event. Hij is van Gewoon Jip en ik ben dol op hun gedichtjes! Ik heb er meerdere in huis en elke keer als ik ze lees motiveren ze me! Alles zo bij elkaar is het wandmeubel een mooie mix geworden van groene, zwarte, gouden en roze accenten.

Hoe halen jullie de lente/zomer in huis?

Liefs,

Tanja

Note: deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ