Een nieuwe DIY in de slaapkamer! Voor KARWEI ging ik weer aan de slag met een nieuw idee. Zo leuk om elke keer weer met een blanco vel te starten en mijn gedachtespinsels op papier te zetten! Voor in de slaapkamer wilde ik deze keer wat extra opbergruimte creëren, maar er moest ook een plekje komen voor een kaptafel. Ik ging aan de slag met mijn schetsboek en bedacht een opbergkast en kaptafel in één.

Kaptafel DIY - Tanja van Hoogdalem

Bloempot gezicht KARWEI - Tanja van Hoogdalem

Opbergkast met kaptafel DIY - Tanja van Hoogdalem

Een kaptafel met opbergruimte

Deze DIY kun je zo ‘moeilijk’ maken als je zelf wilt. Ik heb er bijvoorbeeld voor gekozen om zaagsneden op de deurtjes van een bestaand kastje van KARWEI te maken voor een extra eigen touch, maar dit hoeft natuurlijk niet! Net wat bij jou en je klusniveau past :). Door het bestaande kastje ‘Bind’ van KARWEI een eigen touch te geven bespaar je een hoop tijd omdat je niet zelf een hele kast hoeft te maken. Wel heb ik onder de kast poten en een opbergvak gemaakt. Aan de opbergkast maakte ik een kaptafel vast en zo creëerde ik een origineel meubel voor in huis! Op de pagina van KARWEI leg ik stap voor stap uit hoe jij deze DIY ook zelf kunt maken.

Wat vinden jullie van het resultaat? Wil je zelf ook aan de slag? Lees dan mijn blogpost voor KARWEI voor de werkbeschrijving! Wil je al mijn DIY-projecten voor KARWEI nog eens bekijken? Dat kan op mijn persoonlijke pagina op inspiratie.karwei.nl :).

Liefs,

Tanja