Afgelopen woensdag was ik gezellig een dagje met Marij in Amsterdam! Het blijft een favoriete stad van mij! Heerlijk die drukte en bedrijvigheid om me heen :). Die dag hadden we een vol programma gepland staan, waaronder het bezoeken van de Plant Bathing Studio en het KARWEI huis! Daarnaast hebben we nog gebrainstormd over een leuk project wat we samen rondom kerst willen gaan doen! Een hele afwisselende en een gezellige dag :)!

Plant Bathing Studio Amsterdam - Tanja van Hoogdalem

Plant Bathing Studio Amsterdam - Tanja van Hoogdalem

Plant Bathing Studio Amsterdam - Tanja van Hoogdalem

In de ochtend: Plant Bathing

Een tijdje terug kreeg ik een uitnodiging van mooiwatplantendoen.nl of ik zin had om me even terug te trekken in de natuur in een Plant Bathing Studio. Ik had nog niet eerder van deze term gehoord en ik zag gelijk een bad voor me vol met planten. Dit bleek toch wat anders te werken ;). In de Plant Bathing Studio kun je voor één euro vijf tot vijftien minuten helemaal ontspannen. Je neemt plaats in een kamer met alleen maar planten om je heen! Even helemaal ontspannen dus! Met Plant Bathing kun je je hartslag en bloeddruk verlagen en de productie van stresshormonen verminderen. Een bikini is dus niet nodig, maar mag natuurlijk wel ;). Ik vond het een hele fijne ervaring! Na afloop maakten Marij en ik uiteraard nog wat foto’s.

Amsterdam Karwei huis - Tanja van Hoogdalem

Amsterdam Karwei huis - Tanja van Hoogdalem

Het KARWEI huis

Amsterdam Karwei huis - Tanja van Hoogdalem

Next stop: Het KARWEI huis

Na de ontspannen ervaring in de Plant Bathing studio vervolgden we onze weg naar het KARWEI huis. Dit is een nieuwe pop-up store in De 9 Straatjes van Amsterdam! In dit huis kun je de nieuwe Style Statements van het najaar beleven en wooninspiratie opdoen. Ook kun je er terecht voor gratis interieuradvies en workshops. Daarnaast wordt er elke week live content gedeeld op Instagram Stories en Instagram TV. Elke week richt een andere influencer een kamer in het KARWEI huis in. Van 5 t/m 11 november ben ik dat! Kom je gezellig een kijkje nemen? Op 9 november geef ik ook een gratis DIY workshop :). De inschrijving zal ik via stories delen! Ik deel in deze blogpost nog niet teveel foto’s van het huis, het is namelijk veel leuker om het zelf te beleven :).

Wil je ook graag een kijkje nemen? Het huis is geopend van 13 oktober tot en met 29 november 2018 in de Runstraat 25 in Amsterdam.

DIY workshop kerst - Tanja van Hoogdalem

Tot slot: brainstormen

Tot slot was het tijd voor een heerlijke lunch en een brainstormsessie! Marij en ik hebben namelijk leuke plannen voor Kerst! Het lijkt nog ver weg, maar achter de schermen zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen :). Eerder gaven Marij en ik samen al een DIY workshop. Dat was een groot succes en ook onze samenwerking beviel heel goed! Dat smaakte naar meer en daarom hebben we nieuwe plannen gemaakt. Hierover binnenkort meer!

Liefs,

Tanja